Dota 2 – I treći dan je završen bez iznenađenja

Rano, 21. januara odigrani su svi mečevi gornjeg dela žreba Dota 2 Mejdžora, pa kao i prethodnih dana, favoriti nastavljaju sa ubedljvim partijama.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 21.01.2019.

17:55

Dota 2 – I treći dan je završen bez iznenađenja

Oko 03:00 po našem vremenu, dan su otvorili Team Secret i Team Liquid. Ovo je bio duel u kojem se sada stvarno osetio izostanak Miracle-a. Komunikacija Liquida sa njihovom zamenom nije bila dovoljno kvalitetna, što je Secret znao kako da iskoristi. Nisha je u oba meča bio dominantan, što je TS-u pomoglo da završi oba duela za manje od 35 mniuta. Liquid je ovim porazom pao u donji deo žreba, gde čeka pobednika duel TNC Predator i Team Aster. Drugi duel dana bio je između Fnatic i EHOME-a. Ovo je jedini duel u kojem smo jutros mogli da gledamo sva 3 meča. Kineska ekipa nastavlja da igra na visokom nivou, pa nakon titule u Bukureštu, jutros su savladali Fnatic, jedinu ekipu koja je bez poraza ušla u gornji deo žreba. Iako je fnatic jedan meč dobio za samo 18 minuta, druga dva su izgubili, pa će u donjem delu žreba čekati pobednika Forward Gaminga i J Storma. EHOME će se sutradan sastati sa Team Secretom, pa potencijalno možemo da dobijemo jedan veoma zanimljiv duel.

Nakon toga sastali su se Virtus Pro i Evil Geniuses. U ovom duelu očekivali smo veći otpor zlih genija, ali medvedi su bili dosta bolji. U prvom meču Noone je predvodiosvoju ekipu do pobede na OD-u, dok je u drugom VP morao da nadoknadi veliki zaostatak da bi pobedio na kraju. Iako su poraženi, EG će biti veliki favorit u narednom meču, s obzirom da čekaju pobednika duela The Pango i Thunder Predator.

Poslednji meč dana je bio između dve kineske ekipe, Vici Gaming i PSG.LGD. U ovom duelu PSG.LGD je nastavio tradiciju u kojoj favoriti za sada igraju bez greške, pa su i oni veoma ubedljivo savladali svoje sunarodnike rezultatom 2-0. Ovo znači da će VG čekati pobednika duela Chaos i Alliance, dok ćemo u narednoj rundi gornjeg dela žreba imati jedan pravi derbi, u kojem će se sastati najbollja kineska ekipa i Virtus Pro.

Sutra nas čekaju četiri duela donjeg dela žreba, da bi oko 09:00 časova počela prava poslastica za sve fanove Dote. Prvo će igrati VP i LGD, a odmah nakon tog duela igraju Team Secret i EHOME. Ukoliko imate vremena, ne propustite ova dva meča, jer nas očekuje stvarno vrhunska Dota. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: