Esports B92.net

Vratio se iNation i potpisao Anlaki petorku

iNation se vratio!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: iNation
Foto: iNation

Legendarno ime regionalnog esporta se vraća u akciju, tako što su otkupili jednu od najboljih CS:GO petorki sa ovih prostora, ekipu Anlaki! Ovi momci su pokazali da su vredni i radni, zbog čega su uspeli da naprave nekoliko odličnih rezultata, među kojima se nalazi i pobeda na IeSF kvalifikacijama, zbog čega će zasluženo u budućnosti predstavljati iNation.

Za iNation će od danas nastupati Ivan ”ptKKK” Popov, Stefan ”SkippeR” Rebrača, Nikola ”Dragon” Bošković, Ivan ”choiv7” Živković i Vladan ”VLDN” Radević.

Svaki fan Counter-Strike-a iz regiona je bar jednom čuo za ovu ekipu, koja je godinama iz sebe stvorila mnoge talente. Trenutni G2 trojac koji čine Nikola “NiKo” Kovač, Nemanja “huNter” Kovač i Nemanja “nexa” Isaković je u različnim periodima nastupao za iNation. Istu ekipu sa takođe predstavljati Nestora “LETN1” Tanić, Luka “emi” Vuković, pa čak i Janko “YNk” Paunović, koji je trenutno jedan od vodećih analitičara.

Više od četiri godine otkako su odigrali svoj poslednji meč, organizacija se vraća na scenu. Ovoga puta se radi o projektu na duže staze, koji veruje da ovi momci uz pravu podršku mogu da naprave veliki napredak na svetskoj rang listi. U video klipu u kojem je predstavljena nova petorka možemo videti i pomenuta imena, što samo pokazuje koliko je ovo ime ostavilo veliki uticaj na CS:GO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.