Svetski League of Legends šampion formira CS:GO petorku oko poznatog kapitena

Prema najnovijim informacijama sa dbltap.com-a , bivši kapiten Vitality-a, Alex ”ALEX” Mekmikin bio trebao da potpiše za FunPlus Phoenix koji želi da kreira novu postavu oko Britanca.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 19.08.2020.

17:44

Svetski League of Legends šampion formira CS:GO petorku oko poznatog kapitena

Izvor: RUR Esports

Ovo nije prvi put da se priča o njegovom mogućem dolasku u ovu organizaciju, pošto se još početkom jula dosta govorilo o tome gde bi mogao da bude njegov novi ”dom”. Mnoge organizacije su se borile za njegov potpis, ali niko nije želeo da plati $800,000, koliko je Vitality tražio za njegov otkup.

Alex je još na početku godine doneo odluku da se povuče iz aktivne postave, pošto mu je bio potreban odmor od napornog života jednog CS:GO profesionalca, koji većinu godine provedu van svoje domovine. Nakon što se odvojio od igre na par meseci i odmorio, Alex želi da se vrati u akciju.

FunPlus Phoenix je pred početak Flashpoint lige potpisao postavu Heroica, samo da bi je par dana kasnije raspustio nakon što je Es3tag prihvatio ponudu Astralisa. Taj potez nije najbolje prihvaćen od strane zajednice, ali kineska organizacija nije želela da rizikuju nakon što je petorka ostala bez jednog igrača. Od tada Heroic je postao još jači, a oni su ponovo dobili želju da krenu da ulažu u CS:GO.

Za sada ovo su još uvek spekulacije i nema nikakvih informacija o mogućim saigračima, ali bi bilo zanimljivo videti šta bi FPX sada mogao da napravi. Alex se pokazao kao odličan kapiten i bilo bi zanimljivo videti šta može da uradi u novoj petorci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: