Pre tačno dve godine prisustvovali smo jednom epskom CS:GO finalu

29.1.2017. godine u velikom finalu Mejdžora u Atlanti sastali su Astralis i Virtus Pro, gde je nakon 3 veoma uzbudljive mape, danska ekipa podigla svoj prvi Mejdžor trofej.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 29.01.2019.

16:54

Pre tačno dve godine prisustvovali smo jednom epskom CS:GO finalu

Za igrače poljske ekipe i sve njihove navijače, ovo će ostati kao jedan srcaparajuć dan, jer je legendarni sastav, propustio veliku priliku da osvoji još jedan Mejdžor Trofej. Za igrače poput Nea, Taza i Pashe, ovo je bio možda i početak kraja velikih karijera i poslednja šansa da završe svoje, sa još jednim velikim trofejem, pa verujemo da oni ovaj dan neće dugo zaboraviti.

Što se tiče Danske ekipe, ovo je za njih bio prvi Mejdžor i jedan od prvih velikih turnria koji su osvojili pod novim vlasništvom. Takođe, interesantno je da je najbolji igrač u ovom finalu i na celom turniru bio Kjaerbye, momak čijim je odlaskom Astralis ove godine započeo svoju nestvarnu seriju pobeda. Njegov prelazak u North je definitvno jedna od najvećih grešaka u istoriji esporta, pa verujemo da ni on sebi to neće skoro oprostiti.

Ukoliko želite da se prisetite ili po prvi put uživate u ovom finalu, video klip kompletnog finala možete pronaći na Youtube-u ili u prilogu ispod! Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: