m0NESY zvanično predstavljen kao novi igrač G2-a

Dugoiščekivani transfer Ilje “⁠m0NESY⁠” Osipova iz NAVI-evog omladinskog tima u G2 je konačno finaliziran, potvrdila je organizacija na svojim socijalnim mrežama.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 04.01.2022.

16:39

m0NESY zvanično predstavljen kao novi igrač G2-a
Foto: G2 Esports

O ovom transferu se govori već neko vreme, a dve organizacije su se navodno dogovorile još pre nekoliko nedelja. Ipak, čekao se kraj sezone, kako bi ekipe i zvanično krenule da predstavljaju nova pojačanja.

m0NESY sa samo 16 godina spada među najtalentovanije mlade igrače na svetu. Do sada je nastupao za omladinski tim NAVI-a, gde je dokazao da može biti vrhunski AWP igrač, ali se znalo da neće dobiti priliku u prvom timu, dokle god S1mple bude bio deo ekipi. G2 je želeo da iskoristi tu priliku, zbog čega možemo reći da su napravili veliki rizik dovođenjem m0NESY-a.

Ne bi prvi put bio da jedan mladi igrač ne ispuni sva očekivanja, ali kada neko prikaže ovako dovru igru bez gotovo ikakvog iskustva, definitivno je napravljen potez vredan svakog rizika. Njima je bio potreban novi AWP igrač, zbog čega iskreno verujemo da je G2 odradio odličan potez.

Za sada organizacija nije potvrdila kako će izgledati njihov sastav u narednoj sezoni, a jedina dva igrača čije je mesto sigurno u ekipi su Nikola ”Niko” Kovač i Nemanja ”Hunter” Kovač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: