iNation sa dve pobede osigurao plasman u osminu finala CEE Šampionata

Pre neki dan je počeo CEE powered by INTEL šampionat, ali prva od dve naše ekipe, iNation, je debitovala sinoć sa dve pobede u grupi, čime je obezbedila plasman u osminu finala.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 15.10.2021.

18:46

iNation sa dve pobede osigurao plasman u osminu finala CEE Šampionata
Foto: CEE

U grupnoj fazi CEE šampionata, igra se BO1 format, a po dve najbolje ekipe iz svake grupe će se plasirati u osminu finala, gde će se igrati BO3. Naši momci su se prvo sastali sa ekipom Entropiq Prague, koju su savladali na Miragu sa 16-11.

Tada su čekali pobednika duela Daugava i Aftermath. Tu je slavila letonska ekipa Daugava, koja je time zakazala okršaj sa iNation-om. Ovoga puta se igrao Inferno, još jedna mapa na kojoj se naša ekipa odlično snalazi, što se i videlo u igri. Choiv i njegovi momci su od samog starta bili ubedljivi, zbog čega su pobedom od 16-6 osigurali prvo mesto u grupi i plasman u plejof fazu turnira.

Kao što smo već pomenuli, iNation nije jedina srpska ekipa koja se takmiči na ovom turniru, pošto će 4Glory svoje grupne mečeve odigrati tek 18.10. Oni će u grupi G odmeriti snage sa ukrajinskim sastavom B8, koji vam je možda poznat kao Dendijeva Dota 2 ekipa, kao i ekipama Gluh i Nijem i Levadia.

cee-groups-1-4glory

Prenos jučerašnjih mečeva ste mogli da gledate preko Klan RUR Youtube kanala, a na istom mestu ćete moći da gledati i mečeve 4Glory-a, koji će početi u ponedeljak od 17:00.

Želimo našim momcima puno sreće na CEE šampionatu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: