Imamo finaliste regionalnih kvalifikacija za CS:GO CEE šampionat!

Za vikend ste imali priliku da uživate u velikom CS:GO okršaju najboljih domaćih ekipa. Prva runda kvalifikacija je gotova, a sledećeg vikenda sledi finalni duel koji će odlučiti naše predstavnike na CEE šampionatu!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 20.09.2021.

16:48

Imamo finaliste regionalnih kvalifikacija za CS:GO CEE šampionat!

U subotu, 19. septembra održala se prva runda regionalnih kvalifikacija za CEE šampionat. Četiri najjača tima ostvarila su plasman za finalni plejof, koji će se održati 26. septembra.

Plasirani timovi:
  • iNation
  • Ansoljid
  • Prowince
  • PAPALADA


Najbolji tim sa nacionalnih kvalifikacija ići će na CEE završnicu gde će se boriti za nagradno fond od 20.000$. Pridružiće im se i tim 4Glory, koji ima direktan plasman kao najbolje rangirana ekipa u Srbiji.

Dalja faza CEE Champions powered by INTEL turnira će se održati u oktobru. Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Snimak turnira možete pogledati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: