G2 pronašao novog trenera i započeo pregovore sa Aleksijem – Odlazi Nexa

Kako navodi 1pv.fr, doskorašnji trener Vitality-a, Remi “XTQZZZ” Kvonijam, će od naredne sezone predstavljati G2 Esports, koji istovremeno pokušava da finalizira transfer Aleksija ”Aleksib” Virolainena.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 20.12.2021.

17:01

G2 pronašao novog trenera i započeo pregovore sa Aleksijem – Odlazi Nexa

Iako se dugo govorilo kako bi Luka ”Emi” Vuković mogao da postane novi trener G2-a, FPX je navodno tražio previše novca za srpskog trenera, zbog čega se organizacija okrenula drugim opcijama. U međuvremenu, XTQZZZ je postao slobodan, te se ukazala odlična šansa da G2 dobije iskusnog trenera, koji je svoje znanje dokazao na najvišem nivou.

Sa druge strane, Damien “maLeK” Marsel, koji je do nedavno bio trener G2-a bio trebao da potpiše za EG.

Što se tiče same postave G2-a, gotovo da svi već znaju da je M0nesy već potpisao i da se čeka samo zvanična potvrda. To izgleda da neće biti jedini posao koji će napraviti, pošto su već započeli pregovore s OG-em oko mogućeg transfera Aleksib-a, koji bi postao novi IGL.

Iako se govorilo da će ekipu napustiti JACKZ i Amanek, a da će Nexa dobiti novu ulogu u ekipi, prema istim navodima, Odrik “JACKZ” Jug bi trebao da ostane u ekipi, dok je srpski igrač na izlaznim vratima.

Ukoliko se obistine ovi transferi, sastav G2 bi naredne godine izgledao ovako:
  • huNter
  • NiKo
  • JACKZ
  • m0nesy
  • Aleksib
  • XTQZZZ (trener)


Da li verujete da će G2 biti jači dovođenjem novih igrača i trenera?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: