ESL organizuje CS:GO Major u Rio de Žaneiru

Iako se o ovome pričalo već neko vreme, ESL je konačno potvrdio da će se sledeći CS:GO Major i prvi u 2020. godini održati u Rio de Žaneiru, zbog čega će se i samo takmičenje zvati ESL One Rio.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 12.12.2019.

14:10

ESL organizuje CS:GO Major u Rio de Žaneiru

Izvor: RUR Esports

Sam događaj će kao i prethodnih nekoliko Major turnira imati nagradni fond od $1 milion. Završnica velikog turnira održaće se u velikoj Jeunesse Areni, koja je sagrađena za velike događaje i koja je bila domaćin League of Legends Mid-Season Invitationala (MSI) 2017. godine, kao i Rainbow Six Siege Pro League finala 2018. godine.

Za razliku od StarLadder Majora u Berlinu, Challenger i Legends faza će se igrati bez publike, dok će tek najboljih 8 preći u veliku arenu. Ovo će biti prvi put da će se jedan Major održati na ovom kontinentu, dok je Brazil ranije dva puta imao prilike da ugosti najbolje svetske igrače, tokom ESL Pro League 2016. godine i ESL One-a u Belo Horizonteu 2018. godine.

CS:GO Minor na kojem će se igrači boriti za plasman na Major će se održati od 28. aprila do 3 maja, da bi nedelju dana kasnije i počeo veliki turnir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: