Na’Vi počistio fnatic u finalu StarSeries i-lige

Danas smo gledali veliko finale StarSeries i-lige, u kojem je nestvarni s1mple predvodio svoju ekipu do prvog trofeja u 2019. godini.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 07.04.2019.

17:45

Na’Vi počistio fnatic u finalu StarSeries i-lige

Izvor: RUR Esports

Nadali smo se jednom veoma zabavnom finalu, između dva giganta CS:GO scene, s obzirom da smo posle duže vremena gledali finale u BO5 formatu. Iako fnatic nije bio toliko loš, S1mple i electronic su danas bili nezaustavljivi, što je bilo dovoljno za pobedu od 3-0.

Sve tri mape su imale veoma sličan tok. Fnatic je u sva tri navrata na poluvremenu vodio reultatom 8-7, dok je NAVI uvek bolje započinjao drugo poluvreme. Rusko-ukrajinska ekipa je pred kraj meča bila smirenija, dok je fnatic pravio dosta grešaka. Svi ključni dueli u završnici išli su u korist Natus Vincere-a, što je bio glavni razlog zašto rezultat izgleda kranje ubedljiv.

Što se tiče momaka iz fnatica, KRIMZ je takođe imao sjajnu partiju, ali to nije bilo dovoljno, jer je na kraju Na’Vi slavio sa 16-13 na Mirage-u, 16-11 na Dustu 2 i 16-10 na Infernu.

S obzirom da je Zeus najavio da će završiti karijeru u nekom trenutku ove godine, nije nemoguće da je ovo jedan od poslednjih trofeja, koji će podići legenda CS:GO scene. Pored toga, ovi momci će biti bogatiji za $250,000, što je polovina od cele nagradnod fonda.

Iako je electronic takođe bio brilijantan, pored ovakvih nastupa S1mple, nije imao šta da traži u konkurenciji za MVP-a. Dok je electronic na drugom mestu sa ukupnim rejtingom od 1.33, s1mple je sa K/D razlikom od +166 oborio svoj rekord i sa rejtingom od 1.43, još jednom nam dokazuje zašto je najbolji CS:GO igrač na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: