ESL potvrdio novi Intel Extreme Grand Slam sa milionskim fondom

ESL je juče i zvanično predstavio drugu sezonu Intel Grand Slama(IGS), koja će kao i prethodne godine nositi nagradni fond od $1 milion.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 27.02.2019.

17:18

ESL potvrdio novi Intel Extreme Grand Slam sa milionskim fondom

Izvor: RUR Esports

Počevši sa Majorom u Katovicama, na kojem je preostalo samo 8 ekipa, u novoj sezoni, nagradu će dobiti prva ekipa, koja osvoji četiri IGS-kvalifikovana turnira u razmaku od 10 turnira, koje održavaju ESL i DreamHack.

Među tim turnirima za sada potvrđeni su Major u Katovicama, IEM u Sidneju, Dreamhack Masters u Dalasu i ESL One u Kelnu, dok će ostali biti potvrđeni tokom sezone.

Prva sezona Intel Grand Slama započela je u julu 2017. godine, a završila su u decembru 2018. godine, kada je Astralis osvojio trofej ESL Pro Lige. To je bio četvrti u nizu za njih, nakon što su slavili na DreamHacku u Marseju, ESL Pro Ligi 7 i IEM-u u Čikagu. Trofej IGS-a je prošle godine i zvanično potvrdio njihovu dominaciju.

U novoj sezoni vratiće se i tzv. ”Giant Killer Bonus”, za koji će svako ko zaustavi ekipu da osvoji svoj četvri turnir, dobiti nagradu od $100,000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: