Esports B92.net

Poznati parovi plej-ofa na CS:GO Majoru

Tokom ovog vikenda odigrali su se i preostali mečevi druge faze CS:GO majora, pa su nam sada poznati svi učesnici plej-of faze.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports

Pre ovog vikenda poznato nam je bilo prvih 5 učesnika, a još tri ekipe im su se sad pridružile. Faze Clan je u subotu jedva savladao ekipu Complexity-a, da bi protiv proitv Cloud9 Juče zabeležili znatno laksu pobedu.

Finska ekipa Ence je nakon veoma lošeg starta u BO1 mečevima, zabeležila 3 pobede za redom i sada su bez poraza na 6 uzastopnih mapa. Ubedljivo su savladali G2 i AVANGAR i tako su obezbedili prvo učešće za ovu organizaciju na jednom Major plej-ofu. Osim Allu-a, svi ostali igrači Ence-a još uvek nisu imali priliku da igraju među najboljih 8 jednog Majora.

NIP je prikazao dosta promelnjivu igru tokom celog Majora, ali kada je bilo najvažnije, uspevali su pobede. NiP je imao priliku da obezbedi svoj plasman u plej-of još u petak uveče, ali Brazilska ekipa MIBR ih je tada nadigrala. Juče su se sastali Vitality-em i nakon 3 mape slavili su, pa će njihov možda i najbolji igrač do sada, Rez, po prvi put učestvovati u najboljih 8 na jednom Majoru. Za NiP, nakon tri godine i 6 bezuspešnih pokušaja, vraćaju se među najboljih 8 ekipa na jednom Major turnriu.

Tabelu smo dobili odmah nakon odigranih mečeva, a već na početku dobijamo dva derbija. Dok očekujem da će duel Faze-a i NAVI-a biti zanimljiv, očekujemo da Astralis neće imati previše problema protiv Nindži. Likvid će biti izraziti favorit protiv Ence-a kao i MIBR protiv Renegadesa, ali Brazilci nikako neće smeti da potcene australijsku ekipu, s obzirom na formu u kojoj se nalaze

CS:GO

Mousesports ponovo menja 2 igrača

Nakon serije loših rezultata i nesupeha tokom kvalifikacija za Mejdžor u Katovicama, ekipa Mousesports je odlučila da mora da napravi velike promene, ukoliko žele da se vrate na sam vrh, pa su samtim tim doneli odluku da zamene dva igrača.

CS:GO utorak 5.02. 17:29 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu