MIBR i NAVI osigurali plasman u četvrtfinale CS:GO Majora

Nakon tri duela koja su se odigrala juče, dobili smo još tri učesnika plej-of faze CS:GO Majora u Katovicama.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Subota, 23.02.2019.

12:35

MIBR i NAVI osigurali plasman u četvrtfinale CS:GO Majora

Izvor: RUR Esports

Prva od te tri, bila je ekipa Renegades. Vest o njihovoj pobedi možete pronaći na ovom linku!

U drugom duelu sastali su se Natus Vincere i Avangar. Ovde smo očekivali malo veći otpor ekipe iz Kazahstana, koja je do sada stvarno prikazala visok kvalitet igre, ali NAVI je sinoć ipak bio preveliki zalogaj. Na Dustu, Flamie je bio izvanredan i predvodio je svoju ekipu do ubedljive pobede, rezultatom 16-6. Na Trainu Avangar je pružio malo veći otpor, ali ipak pred kraj mape Navi je izgledao dosta sigurnije, pa su slavili rezultatom 16-11. Što se tiče AVANGRA, oni će imati još jednu priliku da obezbede plasman u plej-of, pošto će u nedelju odigrati odlučujući duel protiv sada još uvek nepoznatog protivnika.

Poslednji duel ovog trećeg dana pripao je ekipama MIBR i NIP. Kao što je u prethodnom meču NAVI bio siguran, tako je i ovde favorit bio relativno ubedljiv. Brazilci su se nakon lošeg starta protiv Cloud9-a, vezali tri pobede, što za njih znači da su ponovo obezbedili plasman u plej-of jednog Majora. Na prvoj mapi MIBR je bio krajnje ubedljiv, pa su slavili na Trainu sa 16-6. Na drugoj mapi NiP je imao prednost od 14-12, samo da bi Brazilci vezali 4 runde i slavili sa 16-14. F0rest, koji je u dosadašnjem toku turnira bio najbolji igrač svoje ekipe, danas nije bio na svom nivou, što se i videlo u igri Nindži. Oni će kao i AVANGAR imati još jednu priliku u nedelju, ali protivnika će saznati tek nakon današnjih duela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: