CS:GO – Astralis nastavlja da dominira; Faze Clan vezao dva poraza

Durgo kolo CS:GO Majora se završilo, treće već uveliko traje, a ono što je sada bitno, završilo smo sa BO1 mečevima i do kraja turnira, gledaćemo samo BO3. Ovo su momenti kada se pravi razlika između dobrih i najboljih ekipa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 21.02.2019.

16:44

CS:GO – Astralis nastavlja da dominira; Faze Clan vezao dva poraza

Izvor: RUR Esports

Juče smo pisali kad se završilo prvo kolo, pa sada možemo reći da se stanje nekih ekipa potpuno promenilo. Nakon dobrog starta, Faze Clan je poražen u mečevima sa Renegadesima i AVANGROM, pa ekipa koja je bila jedan od glavnih favorita, sada ne deluje toliko dobro, jer su izgubili dva meča, protiv ekipa koje su morali da pobede. Porazi nisu bili ubedljivi, ali slabije T strane ih mogu mnogo koštati.

Još jedna ekipa koja je preokrenula svoje stanje je MIBR. Oni su jako loše startovali, ali sada su vezali dve pobede protiv Complexity-a i G2-a i nalaze su mnogo u boljoj situaciji.

Kada su u pitanju tri najbolje ekipa na svetu, one do sada nisu imale previše problema. Ono što je veliko iznenađenje je ekipa Renegeades, koja uz Astralis, Liquid i NAVi, stoji sa skorom od 2-0. Kada smo već kod iznenađenja, ekipa Avanagar ima dve pobede i jedan poraz i oni nastavljaju da briliriaju kao potpuni autsajderi. Startovali su porazom od Liquida, ali nakon toga savladali su NRG i Faze.

Kao što ima četiri ekipe sa savršenim skorom, četiri ekipe se i nalaze pred ispadanjem. Prvi meč za opstanak biće između BIG-a i ENCE-a, dok će drugi biti između dve američke ekipe, Complexity i NRG. Od ove čeitiri ekipe, samo je Complexity bio favorit za ispadanje, pa možemo reći da su ostale tri ekipe podbacile.

Vitality je u upravo u svom duelu savladao Cloud9, što ih stavlja među ekipe sa skorom od 2-1, dok će se Cloud9 pridružiti ekipama poput Faze-a, G2-a i Hellrisersa, koju su takođe na poraz od ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: