CS:GO – Faze Clan ubedljiv; Renegades nastavlja sa sjajnom igrom

Upravo su se odigrali svi mečevi prvog kola, druge faze CS:GO Majora u Katovicama, a ono što nas najviše iznenađuje je sjajna forma Renegadesa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 20.02.2019.

18:23

CS:GO – Faze Clan ubedljiv; Renegades nastavlja sa sjajnom igrom

Izvor: RUR Esports

Kao i u prethodnoj fazi takmičenja, u prva dva kola igraju se mečevi u formatu BO1, pa tek nakon toga mečevi prelaze na BO3. Samim tim na svakih sat vremena, odigraju se po dva duela.

Prvi na scenu izašli su Renegades i Ence. Iako su australijsku ekipu igrači rangirali, kao 9. najbolju od ovih 16, možemo reći da se nije očekivalo da će nastaviti da igraju ovako dobro. Ipak, kao i pre neki dan, ponovo su savladali finsku ekipu, koja je još jednom bila favorit. Igrao se Inferno, a prednsot od 10-5, koju je imao Ence, nije bila dovoljna, pa je nakon sjajne CT strane, ekipa Renegades slavila rezutlatom 16-13.

U isto vreme svoj duel igrali su BIG i Vitalty. Dve iskusne ekipe, koje predvodi po jedan vrhunski talenat. Iako je Xantares malo duže na profesionalnoj sceni,vidi se da se još uvek nije kompletno uigrao sa novim saigračima, pa je ovoga puta Zywoo izašao kao pobednik. Projekat, koji je Vitality izgradio oko bivših zvezda francuske scene i mladog Zywooa, deluje sve bolje, pa će oni biti vrlo zadovoljni nakon pobede nad nemačkom ekipom od 16-11.

U naredna dva meča videli smo dve ubedljive pobede dva favorita. Navi je igrao protvi G2-a na Infernu i na ovom meču možemo reći da G2 nije iskoristio svoje šanse u prvom pluvremenu, a Navi je to lepo iskoristio. Ukrajinci su na kraju slavili sa 16-7. I isto vreme Faze Clan je razvalio ekipu Hellraisersa. Oni apsolutno nisu imali nikakve šanse u ovom meču, pa je izgledalo kao da igra samo jedna ekipa. Ovo je nabrži meč dana, a predvođeni Nikolom ”Niko” Kovačem, Faze je slavio rezultatom 16-4.

Sledeća dva meča na redu , možda su bila i dva najznimljivija meča prvog kola. U jednom su se sastali Liquid i Avangar, a Liquid je uspeo da preokrene vodstvo protivniče ekipe od 12-9 i slavi na Overpassu sa 16-12. NiP se suprotstavio NRG-u i na kraju je malo falilo da Nindže prokocakju veliku prednost. Vodili su 12-4 na Nuke-u ali na kraju smo otišli u poslednju, tridesetu rundu, u kojoj je Nip na kraju odneo pobedu, rezultatom 16-14. F0rest nastavlja da igra kao u najboljim danima, pa su on i Rez najzaslužniji za ovu pobedu.

Poslednja dva meča su za razliku od prethodna dva, završena u ekspresnom stilu. Astralis je lagano pobedio Complexity rezultatom 16-6. Misterija će za sve fanove ostati, zašto je američka ekipa mislila da može da zapreti Dancima na Nuke-u. To je mapa na kojoj Astralis nije poražen mesecima, a sada su nam to još jednom i dokazali zašto. Drugi rezultat je ipak veliko iznenađenje. Možda pobeda Cloud9-a, sama po sebi ne bi bila čudna, ali sa rezultatom 16-3 na Infernu, niko nije očekivao.

Mečevi drugog kola će biti izabrani svakog trenutka i odmah nakon toga će i početi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: