Fnatic završio učešće na Majoru u Katovicama

Nakon još jednog uzbudljivog dana na CS:GO Majoru u Katovicama, još tri ekipe napustile su poljski grad.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 17.02.2019.

01:35

Fnatic završio učešće na Majoru u Katovicama

Izvor: RUR Esports

U prvom meču dana susreli su se NIP i Vega Squadron. Ovo je bio duel u kojem je NIP bio favorit, ali ruskoj ekipi je na kraju pobeda zamalo iskliznula iz ruku. Na prvoj mapi Vega Squadron je imala prednost od 15-7, da bi samo par minuta kasnije ipak gledali produžetke. Iako smo tada očekivali da će NIP nastaviti seriju, Vega se ipak probudila i slavila rezulatom 19-17. Iako je druga mapa bila izbor ruske ekipe, NIP je ubedljivom igrom, bez problema savladao protivnika rezultatom 16-6. Na odlučujućoj mapi, Nindže su se ponovo našle u situacijui gde moraju da se vrate iz zaostatka. U trenutku kada je bilo 10-6 za Ajkule na Mirage-u, legenda CS:GO scene f0rest, sjajnom partijom predvodi svoju ekipu do veoma važne pobede, rezultatom 16-13.

Drugi duel dana bio je između ekipa, koje su nekada važile za jedne od najboljih na svetu. Meč u kojem su se sastali G2 i Fnatic, trebao je da bude prava poslastice za sve ljubitele CS:GO-a, a mi smo na kraju dobili 3 jednostrane mape. Fnatic, koji je bio favorit u ovom meču, sjajnom igrom na Mirage-u, odneo je pobedu rezultatom16-8. U tom trenutku delovalo je kao da francuska ekipa neće pronaći šansu da se izbori sa svojim protivnicima, ali to nije bila situacija. G2 znatno popravlja svoju igru u odnosu na prvu mapu, i u jednom ubedljivom stilu, razbijaju protovnika na preostale 2 mape. Na Dustu 2 pobedili su rezultatom 16-8, dok su na Overpassu slavili rezultatom 16-5. Pobeda na Dustu nije bila veliko iznenađenje, ali niko se nije nadao ovakvoj igri Francuza na Overpassu, s obzirom da su prethodnih dana ovde gubili od ekipa AVANGAR i Ence.

U poslednjem duelu dana sastali su se šampioni prošlogdišnjeg Majora u Bostu, Cloud9 i veoma mlada brazilska ekipa, Furia. Ovaj duel će ostati upamćen po tome što su se prve dva mape završile rezulatima 16-1. Brazilska ekipa je to prva uradila na Mirage-u, da bi se Cloud9 revanširao istim rezultatom na Infernu. Odlučujuća mapa bio je Cache, koji je ipak doneo bar malo neizvesnosti. No, ovoga puta je ipak isksustvo donelo prevagu, pa je Cloud9 rezulatom 16-10, izašao kao pobednik.

Sutradan nam preostaju još tri duela, pre nego što napravimo kraću pauzu, s obzirom da se Major nastavlja tek u sredu. Prvi nedeljni meč biće između Nindži u Pidžamama i Vici Gaminga, drugi između G2-a i Tyloo-a, dok će dan zatvoriti Cloud9 i Winstrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: