Esports B92.net

Pre tačno dve godine prisustvovali smo jednom epskom CS:GO finalu

29.1.2017. godine u velikom finalu Mejdžora u Atlanti sastali su Astralis i Virtus Pro, gde je nakon 3 veoma uzbudljive mape, danska ekipa podigla svoj prvi Mejdžor trofej.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Za igrače poljske ekipe i sve njihove navijače, ovo će ostati kao jedan srcaparajuć dan, jer je legendarni sastav, propustio veliku priliku da osvoji još jedan Mejdžor Trofej. Za igrače poput Nea, Taza i Pashe, ovo je bio možda i početak kraja velikih karijera i poslednja šansa da završe svoje, sa još jednim velikim trofejem, pa verujemo da oni ovaj dan neće dugo zaboraviti.

Što se tiče Danske ekipe, ovo je za njih bio prvi Mejdžor i jedan od prvih velikih turnria koji su osvojili pod novim vlasništvom. Takođe, interesantno je da je najbolji igrač u ovom finalu i na celom turniru bio Kjaerbye, momak čijim je odlaskom Astralis ove godine započeo svoju nestvarnu seriju pobeda. Njegov prelazak u North je definitvno jedna od najvećih grešaka u istoriji esporta, pa verujemo da ni on sebi to neće skoro oprostiti.

Ukoliko želite da se prisetite ili po prvi put uživate u ovom finalu, video klip kompletnog finala možete pronaći na Youtube-u ili u prilogu ispod!

Izvor: RUR

CS:GO

Virtus Pro konačno predstavio novu petorku

Pre 10ak dana dobili smo tužnu vest da se završila era jednog velikog CS:GO tima. Legendarni sastav Virtus Pro-a napustili su Jaroslav ”PashaBiceps” Jažombkovski i Filip ”Neo” Kubski, pa su medvedi morali da krenu u potragu za novom-starom petorkom.

CS:GO utorak 25.12. 18:18 Komentara: 0

Stewie2K i tarik napuštaju MIBR; Taco se vraća

MIBR je sinoć napravio razmenu sa Team Liquidom, pa će od naredne sezone Džejk “Stewie2K” Jip biti novi član Liquida, dok će se Taco sa trenerom Zewsom vratiti u redove brazilske ekipe. Tarik “tarik” Celik je za sada prebačen na klupu, ali se očekuje da će brzo pronaći novi dom.

CS:GO sreda 12.12. 19:02 Komentara: 5
strana 1 od 2 idi na stranu