Valiance ubedljiv protiv Mouza, korak bliže Mejdžoru

Domaća ekipa Valiance, sinoć je ponovo savladala četvrtu ekipu na svetu, Mousesports, da bi ostala u borbi za plasman na Mejdžor.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 18.01.2019.

17:51

Valiance ubedljiv protiv Mouza, korak bliže Mejdžoru

U odlučujućem meču grupe A, sastali su se Mouz i Valiance. Za razliku od njihovog duela iz prvog dana Majnora, sada se ovaj meč igrao u formatu BO3. Prvi na redu bio je Train, izbor Mouza, koji je u prvom poluvremenu lepo otvorio meč, povevši sa 5-0. Nakon toga Valiance se dovodi u red i solidnom serijom završavaju prvo poluvreme vodstvom od 8-7. S obzirom da je ovo bio izbor Mouza i da su kao T strana osvojili 7 rundi, oni su samouvereno ušli u drugi deo meča. Ipak, Valiance nastavlja da igra kvalitetan CS:GO, da bi samo par minuta kasnije napravili veliko iznenađenje savladavši Mouz na Trainu rezultatom 16-12. Nakon toga domaća ekipa ulazi u drugi meč puna samopuzdanja. Igrao se Cache, jedna od najboljih mapa za Valaince. To so vrlo brzo i pokazali, pa nakon jednog ubedljivog duela izbacuju favorita za osvajanje Majnora, rezultatom 16-8. Četvrta ekipa na svetu ostaje bez plasmana na IEM u Katovicama, dok će se Valiance danas u gornjem delu žreba sastati sa finskom ekipom Ence.

Druga ekipa koja je sinoć obezbedila dalji plasman je danska ekipa North. Oni su u jednom zanimljivom duelu savladali bugarsku ekipu Windigo i revanširali se za poraz dan ranije. Protivnik Danaca u prvom meču gornjeg dela žreba biće Vitality, koji je obezbedio svoj plasman u plej-ofu dan ranije. U trenutku objave, North vodi sa 1-0.

Što se tiče CIS Majnora, tamo se već uveliko igra i plej-of. U prvom duelu Avangar je savladao Team Spirit rezultatom 2-, dok je drugom meču Gamit poražen od ekipe Winstrike, rezultatom 2-1.

Veliki turnir u Katovicama počinje 13. februara, a mi se nadamo da ćemo tada imati priliku po prvi put da gledamo neku domaću ekipu kako učestvuju na najvećim CS:GO takmičenjima. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: