VirtusPro obustavlja rad svog CSGO tima; Pasha završava svoju karijeru

Nakon još jednog neuspeha za nekada jedan od najboljih CS:GO timova na svetu, organizacija je odlučila da obustavi rad svog tima.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 13.12.2018.

18:14

VirtusPro obustavlja rad svog CSGO tima; Pasha završava svoju karijeru

U izjavi na svom sajtu naveli su da su posle Mejdžora u Londonu bili veoma uzbuđenji kada je u pitanu potencijal ovog sastava, ali nakon što su zabeležili katastrofalne rezultate na poslednjih nekoliko turnira i nakon što nisu uspeli da se kvalifikuju za narednu ESL Pro Ligu i Majnor u Katovicama, ovo je promena koja je morala da se napravi. Na kraju je ipak verovatno prelomio neuspeh da se kvalifikuju na prvi Mejdžor u 2019. godini, koji bi igrali pred domaćom publikom.

”Naši igrači trenutno ne mogu da pruže najbolje partije kao grupa, a to je loše za njih, za nas i za naše fanove. Informacije o budućnosti ove ekipe saznaćete pre kraja godine”, izjavio je direktor Virtus Pro-a, Roman Dvorjankin.

Nekada legendarni sastav Virtus Pro-a je ove godine morao da pravi velike promene u timu. Prvi je ovu ekipu napustio Viktor ”Taz” Vojtas, da bi kasnije i Januš ”Snax” Pogoželski i Pavel ”byali” Bieljinjski takođe napustili organizaciju. Sastavu su se pridružili Michu, Snatchie i Morelz, koji iako nisu igrali loše, kao tim nisu bili dovoljno dobri, da bi napravili bilo kakav značajan rezultat. Ova ekipa je takođe po prvi put ikada u ovoj godini ispala iz najboljih 30 ekipa na svetu, što je bio još jedan veliki udarac za ovu organizaciju.

Sledeći korak ove organizacije saznaćemo do kraja godine, ali još uvek nemamo zvaničnu potvrdu, da li će iko iz ovog sastava i dalje biti član Virtus Pro-a u 2019. godini.

Sudeći po objavama na svom tviter nalogu, jednda od najomiljenijih ličnosti CS:GO scene, Jaroslav ”PashaBiceps” Jažombkovski je odlučio da završi svoju karijeru. On je takođe izjavio da će ostati u esport sceni, ali još uvek je nepoznat njegov naredni potez. Njegova ličnost će definitvno mnogo nedostajati profesionalnoj CS:GO sceni. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: