Esports B92.net

VirtusPro obustavlja rad svog CSGO tima; Pasha završava svoju karijeru

Nakon još jednog neuspeha za nekada jedan od najboljih CS:GO timova na svetu, organizacija je odlučila da obustavi rad svog tima.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

U izjavi na svom sajtu naveli su da su posle Mejdžora u Londonu bili veoma uzbuđenji kada je u pitanu potencijal ovog sastava, ali nakon što su zabeležili katastrofalne rezultate na poslednjih nekoliko turnira i nakon što nisu uspeli da se kvalifikuju za narednu ESL Pro Ligu i Majnor u Katovicama, ovo je promena koja je morala da se napravi. Na kraju je ipak verovatno prelomio neuspeh da se kvalifikuju na prvi Mejdžor u 2019. godini, koji bi igrali pred domaćom publikom.

”Naši igrači trenutno ne mogu da pruže najbolje partije kao grupa, a to je loše za njih, za nas i za naše fanove. Informacije o budućnosti ove ekipe saznaćete pre kraja godine”, izjavio je direktor Virtus Pro-a, Roman Dvorjankin.

Nekada legendarni sastav Virtus Pro-a je ove godine morao da pravi velike promene u timu. Prvi je ovu ekipu napustio Viktor ”Taz” Vojtas, da bi kasnije i Januš ”Snax” Pogoželski i Pavel ”byali” Bieljinjski takođe napustili organizaciju. Sastavu su se pridružili Michu, Snatchie i Morelz, koji iako nisu igrali loše, kao tim nisu bili dovoljno dobri, da bi napravili bilo kakav značajan rezultat. Ova ekipa je takođe po prvi put ikada u ovoj godini ispala iz najboljih 30 ekipa na svetu, što je bio još jedan veliki udarac za ovu organizaciju.

Sledeći korak ove organizacije saznaćemo do kraja godine, ali još uvek nemamo zvaničnu potvrdu, da li će iko iz ovog sastava i dalje biti član Virtus Pro-a u 2019. godini.

Sudeći po objavama na svom tviter nalogu, jednda od najomiljenijih ličnosti CS:GO scene, Jaroslav ”PashaBiceps” Jažombkovski je odlučio da završi svoju karijeru. On je takođe izjavio da će ostati u esport sceni, ali još uvek je nepoznat njegov naredni potez. Njegova ličnost će definitvno mnogo nedostajati profesionalnoj CS:GO sceni.

Izvor: RUR

CS:GO

Virtus Pro konačno predstavio novu petorku

Pre 10ak dana dobili smo tužnu vest da se završila era jednog velikog CS:GO tima. Legendarni sastav Virtus Pro-a napustili su Jaroslav ”PashaBiceps” Jažombkovski i Filip ”Neo” Kubski, pa su medvedi morali da krenu u potragu za novom-starom petorkom.

CS:GO utorak 25.12. 18:18 Komentara: 0

Stewie2K i tarik napuštaju MIBR; Taco se vraća

MIBR je sinoć napravio razmenu sa Team Liquidom, pa će od naredne sezone Džejk “Stewie2K” Jip biti novi član Liquida, dok će se Taco sa trenerom Zewsom vratiti u redove brazilske ekipe. Tarik “tarik” Celik je za sada prebačen na klupu, ali se očekuje da će brzo pronaći novi dom.

CS:GO sreda 12.12. 19:02 Komentara: 5

CS:GO igrač uhvaćen kako vara na LAN-u

Tokom eliminacionog meča Optic Indije i Revolutiona, admin tim je otkrio da Nikhil “forsaken” Kumavat, član Optica, koristi nedozvoljen software, pomoću kojeg vara. Zbog tog poteza, cela njegova ekipa je diskvalifikovana.

CS:GO petak 19.10. 17:51 Komentara: 17

NBK i apEX konačno napustili G2

Nejtan “NBK“ Šmit i Dan “apEX” Madeskler su neaktivni još od juna ove godine, kada je G2 doveo Eduara ”Smithzz” Dubordoa i Kevina ”Ex6tenz Drulansa, a od danas će zvanično biti slobodno da pronađu novu ekipu.

CS:GO ponedeljak 8.10. 18:59 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu