Novi CS:GO apdejt nam donosi promene u ekonomiji. Tec-9 poboljšan

Sinoć je Valve iznenada izbacio veliki apdejt, kakav skoro nismo dobili. Pored dve nove mape koje ćete moći da isprobate u kežual mečmejkingu, CZ-75 i Tec-9 su dobili solidne promene, koje će uz promenu ekonomije fino uticati na stvaranje nove mete.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 10.10.2018.

18:26

Novi CS:GO apdejt nam donosi promene u ekonomiji. Tec-9 poboljšan

Od ovog updejta ukoliko izgubite pištolj rundu, nećete više dobijati $1400 kao što je do sada bilo, već $1900, pa će samim tim svaki gubitnički bonus biti veći za $500, nego što je do sada bio. Ova promena bi trebala da važi samo nakon pištolj rundi, a cilj te promene je da olakša timovima koji izgube prvu rundu. Danas nakon izgubljene pištolj runde, često vidimo timove, koji se muče da uspostave svoju ekonomiju, pa rezultati u tim mečevima budu maksimalno jednostrani.

Takođe možemo očekivati da se pomalo zaboravljeni pištolj ponovo vrati na scenu. Nekada najjaci pištolj za eko runde, Tec-9, je nakon par nerfova potpuno prestao da se koristi. Sada je Valve smanjio nepreciznost i popravio stopu oporavka kada je ovo oružje u pitanju, a CZ-75 je ovoga puta nastradao. Njemu je povećano trzanje i smanjena preciznost, ali stopa oporavka je malo poboljšana. Sa ovim promenama očekuje se da će se Tec 9 preuzeti glavnu ulogu, dok će CZ ipak izgubiti veliki broj korisnika.

Pored ova 2 pištolja, još 2 pomalo zaboravljena oružja, dobiće promene koje im možda daju šansu da se malo više koriste u igri. SG553 će biti jeftiniji, pa će njegova cena sada iznositi $2750 umesto $3000, a da li će to sada biti dovoljno da teroristi krenu da koriste ovo oružje umesto kalaša, saznaćemo ovih dana, iako je do sada svaki pokušaj Valve-a da skine dominaciju AK-a bio bezuspešan. Dve puške su slične, kada je u pitanu jačina prvog metka, a sada za samo 50 dolara više možete dobiti i nišan. AUG je takođe pojeftinio sa $3300 na $3150, pa nije nemoguće da ovo oružje makar malo zameni M4.

Na mapi Austrija je od sada moguće igrati Competative Mečmejking, a 2 mape koje su došle iz zajednice, Biome i Subzero, će moći da se isprobaju kroz kežual mečmejking.

Kako se vama sviđaju ove promene i po vašem mišljenu koliko će one uticati na sam tok igre?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: