Esports B92.net

NBK i apEX konačno napustili G2

Nejtan “NBK“ Šmit i Dan “apEX” Madeskler su neaktivni još od juna ove godine, kada je G2 doveo Eduara ”Smithzz” Dubordoa i Kevina ”Ex6tenz Drulansa, a od danas će zvanično biti slobodno da pronađu novu ekipu.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Već neko vreme se spekuliše da Team Vitality želi da krene da ulaže u CS:GO, pa sa ovim potezom to izgleda kao da je samo pitanje vremena kada će oni predstaviti novi francuski sastav. Petorka, koju bi Vitality navodno trebao da kupi, već neko vreme nastupa pod nazivom Waterboys, koji čine sada već 2 bivša člana G2-a, Happy i RPK koji su poslednje nastupali za EnvyUs i mladi Zywoo, koji je takođe napustio svou organizaciju aAa pre neki dan.

Ukoliko se ostvari želja Vitalitija, ova postava definitvno ima potencijala da bude jedna od najboljih svetskih ekipa. Osim Zywoo-a, preostala četiri igrača su u mnogo navrata pokazali svoj kvalitet, a sedamnaestogodišnji francuz važi za jednog od najboljih mladih igrača.

G2 je navodno produžio ugovore sa svim svojim igračima, osim sa KennyS-om, pa je pitanje da li će i on nastaviti svoju karijeru sa organizacijom, a sa obzirom na to da G2 nastavlja da pruža nedovoljno dobre partije, sastav Waterboysa bi ubrzo mogao da postane broj jedan tim iz Francuske. Iako francuska scena, važi za scenu, koja ima veliki broj talenata, već neko vreme nismo dobili sastav koji će se boriti za velike trofeje. Možda je baš ovo pobednička kombinacija, koja je nedostajala.

Izvor: RUR

LoL

CS:GO igrač uhvaćen kako vara na LAN-u

Tokom eliminacionog meča Optic Indije i Revolutiona, admin tim je otkrio da Nikhil “forsaken” Kumavat, član Optica, koristi nedozvoljen software, pomoću kojeg vara. Zbog tog poteza, cela njegova ekipa je diskvalifikovana.

CS:GO petak 19.10. 17:51 Komentara: 17

CS:GO – NAVI ubedljiv protiv BiG-a

Prvi meč plej-ofa na FACEIT mejdžoru u Londonu bio je izmedju Natus Vincere-a i nemačke ekipe BiG. NAVI je ubedljivo slavio na obe mape i sada čekaju pobednika iz meča Complexity-a i MIBR-a.

CS:GO četvrtak 20.09. 18:29 Komentara: 0

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Veliko iznenađenje u finalu DreamHacka u Stokholmu

Juče smo mogli da gledamo veliko finale Dreamhack Mastersa u Stokholmu izmeđi dve najbolje plasirane danske ekipe, a kao i u grupnom delu takmičenja bolja je bila ekipa North. Astralis je do ovog turnira imao gotovo savršen učinak protiv Northa, pobedivši u 27 od 32 odigrana međusobna meča, ali ovoga puta North je uspeo da napravi veliko iznenađenje i osvoji najveću titulu do sada.

CS:GO ponedeljak 3.09. 22:39 Komentara: 10

Valve menja sistem kvalifikovanja za buduće Mejdžore

Na oficijalnom sajtu CS:GO-a, Valve je sinoć izbacio blog pod nazivom ”Winning is everything”, koji nam govori o tome kako će se od 2019. godine promeniti pravila oko dobijanja statusa legende na Mejdžor turnirima. Trenutna situacija je da top 8 timova sa prethodnog Mejdžor turnira dobija direktan poziv na Legends Stage,a poslednjih 8 ekipa se plasira automatski na Challenger Stage.

CS:GO sreda 29.08. 15:13 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu