Dobili smo kompletan spisak svih učesnika Legends Stejdža

Sinoć smo pratili poslednja 3 meča prve faze mejdžora u Londonu i sada imamo kompletan spisak ekipa koje će nastaviti da se takmiče za nagradni fond od milion dolara.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 10.09.2018.

18:43

Dobili smo kompletan spisak svih učesnika Legends Stejdža

U petak su NiP i Liquid kao prve 2 ekipe obezbedile plasman u dalju fazu, pobedivši u svoja prva 3 meča. Nakon njih, u subotu, pridružile su im se ekipe Astralis, Hellraiser i Complexity. Za dansku ekipu ovo je bilo očekivano, ali druge 2 ekipe su ostvarile ogroman uspeh i za mnoge ovo će biti prvi put da se takmiče na nekom mejdžor turniru.

Juče smo gledali 3 preostala meča, između ekipa koje su imale skor od dve pobede i dva poraza. Iako se igralo u formatu BO3, ni jedan meč nas nije odveo u treću mapu. Prvi meč dana bio je između Tyloo-a i Spirita. Obe ekipe nisu prikazale sjajnu igru, ali na kraju je ipak kao pobednik izašla kineska ekipa. Obe mape su bile vrlo guste, a naročito druga mapa na Infernu, u kojem je nakon 4 overtajma slavio Tyloo. U drugom meču sastali su se Optic Gaming i BiG, a nemačka ekipa je bez previše problema usepela da savlada protivnika iz danske. Tabsen je još jednom sjajnom partijom predvodio svoj tim, dok se iz danske ekipe niko nije istakao dobrom igrom.

Poslednji meč dana je verovatno i najveće iznenađenje dosadašnjeg takmičenja pošto je Vega Squadron uspela da izbaci North. Iako je Vega uspevala sa vremena na vreme da napravi iznenađenje, nije se očekivalo da će biti bolji od danske ekipe u BO3 formatu. Iako je North prošle nedelje nakon osvajanja Dreamhacka u Stokholmu skočio na četvrto mesto rang liste, na ovom turniru je prikazao znatno lošije partije. Startovali su turnir sa 2 poraza i delovalo je kao da polako podižu formu, ali ekipa koju predvodi JR sinoć je lako slavila sa 2-0. North je delovao potpuno dekoncetrisano i ruska ekipa je to iskoristila, pa se drugi put za redom plasira u drugu fazu jednog mejdžor turnira. Ovo je prava slika danske ekipe, koja od svog osnivanja nikako ne može da veže nekoliko većih uspeha za redom, pošto čim naprave dobar rezultat, brzo pokvare tu sliku neprihvatljivo lošom igrom. Sada čekamo da vidimo da li će ekipa opet pretrpeti nekakve promene u sastavu, pošto ambicije same organizacije su dosta veće nego ovo što su oni sad prikazali.

Legends Stejdž zvanično počinje dvanaestog septembra, gde će se 16 ekipa opet takmičiti u Swiss formatu. To je isti sistem koji smo gledali kao i u prvoj fazi. Očekuje se da će mečevi početi u sredu oko 11 časova. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: