CS:GO – TyLoo i Astralis u polufinalu!

Treći dan turnira u Sidneju je završen, nakon kog smo dobili imena timova koji idu u plej-of.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 04.05.2018.

02:23

CS:GO – TyLoo i Astralis u polufinalu!

Na programu su prvo bili dueli puta gubitnika grupe B. Mousesports je bez muke savladao MVP PK 2:0 (16:12 Inferno, 16:4 Mirage). Drugi duel se odigrao između G2 i NRG, koji su Francuzi dobili 2:1. Njima je pripao Mirage, NRG je dobio Nuke, da bi na Overpass bilo 16:13 za G2. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je kennyS sa 68-46 skorom na tri mape.

Usledio je duel između TyLoo i Renegades, a pobeda je značila direktan odlazak u polufinale. Renegades je dobio poslednjih 7 mapa u međusobnim duelima, ali je sada ekipa iz Kine bila bolja. Zabeležili su pobedu od 2:0, na Inferno i Train, a najbolji pojedinac je bio sjajni BnTeT koji je i prelomio prvu mapu sjajnim potezom. U isto vreme, FaZe nije dao nikakvu šansu ekipi Cloud9 u finalu puta gubitnika, pa se evropski sastav plasirao u četvrtfinale.

Drugi meč koji je odlučivao o direktnom polufinalisti je bio između Astralis i fnatic. Danska ekipa nastavlja sa odličnom formom, pa su počistili Šveđane na Overpass 16:9 i Cache 16:7.

Za poslednje mesto u plej-ofu borili su se mousesports i G2. Francuzi su odabrali Dust 2, koji su jako loše odigrali na T strani i dobili svega 5 rundi, pa je mousesports lako dobio prvu mapu 16:9. Mirage je protekao u istom ritmu, mouse je odlično odigrao na CT strani, uzeo 11 rundi i brzo priveo meč kraju, 16:9.

Četvrtfinala se igraju rano ujutru po našem vremenu, od 7 časova FaZe igra protiv fnatica, dok se Renegades sastaje sa mousesports od 11 časova.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: