CS:GO – OpTic ponovo menja, oformljena danska petorka

Ekipa OpTic dovela je dva nova pojačanja u svoju ekipu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 30.04.2018.

00:09

CS:GO – OpTic ponovo menja, oformljena danska petorka

Više i nije tolika novost da ekipa OpTic ima promene u sastavu. Do pre samo godinu dana tim su činili američki igrači, pa je okupljena ekipa sa fribergom i alluom, da bi ovoga puta bila oformljena danska petorka.

Podsećamo, ekipa je u februaru napravila nov sastav koji su činili: k0nfig, stanislaw, gade, cajunb i ShahZaM. Međutim, do sada nije bilo previše uspeha, pa je tim promenjen.

Organizacija je rešila da sa dvojicom igrača raskine ugovor, a to su ShahZaM i stanislaw. Njihovom saigrač k0nfig nije dugo čekao, te je odmah vređao igrače i podsmevao se compLexity timu koji ih je doveo u svoje redove. Takođe, rekao je da ShahZaM nije toliko dobar AWP igrač, a podsećamo da je upravo Amerikanac bio zadužen za glavnog snajperistu, iako je Danac smatrao da to treba biti on.
U tim su dovedena dva člana Heroic tima – Snappi i JUGi. JUGi je početkom ove godine igrao u nestvarnoj formi i glavni je razlog za uspon forme Heroica. Igra na poziciji AWP-a, te će sigurno sada on biti glavni snajperista tima, pa će se k0nfig morati zadovoljiti sekundarnom opcijom.

Kompletirana danska petorka je imala svoj debi protiv eUnited tima u okviru ECS NA lige. Oni su, na iznenađenje, izgubili obe mape – 16:9 Mirage i 16:3 Inferno. Na Mirage se odlično pokazao JUGi, te je bio jedini pozitivan igrač, dok su na Infernu svi Danci podbacili, a naročito se to može reći za novajliju Snappi koji je imao svega 5 fragova.

OpTic sastav:

Kristian “k0nfig” Wienecke
Nicklas “gade” Gade
Rene “cajunb” Borg
Jakob “JUGi” Hansen
Marco “Snappi” Pfeiffer


Casper “ruggah” Due (trener)

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: