CS:GO - GODSENT bolji, Valiance stao u polufinalu

Srpska ekipa Valiance izgubila je u polufinalu Qi Invitational turnira u Beogradu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 26.04.2018.

20:51

CS:GO - GODSENT bolji, Valiance stao u polufinalu

Prethodno je ekipa TyLoo pobedila AGO, takođe posle preokreta, 5:16 Inferno, 16:14 Mirage, 16:11 Cache.

Uprkos perfektnoj grupnoj fazi, tim Valiance nije uspeo da pređe prepreku zvanu GODSENT i plasira se u finale takmičenja. Srpski sastav je izgubio 2:1, iako su imali vođstvo, po mapama 20:22 Inferno, Mirage 16:4, Train 16:0.

Tok meča

Inferno [20:22 Valiance]

Prvo poluvremena Inferna je bilo veoma ujednačeno, pa je na kraju istog GODSENT vodio tek 8:7. Usledila je dobra pištolj runda i Šveđani prave seriju i odlaze na 14:8. Emijeva ekipa tada odigrava znatno bolje, naročito na banani, gde su huNter i EMI napravili sjajan posao. Stiglo se do 14:14, GODSENT je poveo, ali je LETN1 rešio 2v2 situaciju i odveo meč u produžetke.

U produžecima je borba bili veoma izjednačena, pa je Valiance tek nakon drugog pri rezultatu 20:20 odlično sačuvao B sajt, da bi u poslednjoj ponovo heroji bili huNter i emi koji su odradili brzu kontrolu banane i ostavili Šveđane u 3v5 situaciji koju su Impulse i LETN1 dovršili za 1:0.
Mirage [16:4 GODSENT]

Šveđani su napadom na A sajt osvojili pištolj rundu, a osvajanjem full buy runde brzo su došli do prednosti od 5:0. Tada je usledio novi full buy Valiance, pa su NENO i LETN1 zaustavili napad protivnika na B sajt za 5:1. Usledio je odgovor brollana na midu u sledećoj rundi, dok je u sledećoj bio dobar hampus za 7:1 i eko. Loša ekonomija omogućila je GODSENTU da ode na 9:1, ali je do kraja Valiance uspeo da umanji prednost na 11:4.

Disco doplan je zaustavio napad na A sajt, a full buy rundu na 14:4 je sjano rešio hampus koji je deaktivirao C4 u smoke. Mapa je bila gotova već u sledećoj rundi – 16:4.

Train [16:0 GODSENT]

Na trećoj mapi je na serveru postojao samo jedan tim. GODSENT je uzeo pištolj rundu sprečivši napad na B, lako su uzeli i naredne dve, da bi full buy rundu igrali na ritejk B sajta koji su odradili prilično lako za 4:0. Twist je rešio sledeću rundu na A sajtu, pa se otišlo na prinudnu pauzu zbog tehničkih problema. Predah je više prijao Šveđanima, koji su nastavili u istom ritmu, freddieb je imao nekoliko dobrih situacija u popu, hampus je kontrolisao ivy, pa je rezultat brzo otišao na čak 11:0. Usledio je full napad na B sajt, ali se freddieb neočekivano brzo prišunjao iz popa, napravio 4 fraga i uvećao prednost, a brzo se stiglo i do 15:0.

Šveđani su napadom na B zauzeli sajt, a disco doplan se pobrinuo da se domaći igrači čak i ne upišu na tabelu – 16:0.

Ovim mečom je Valiance završio učešće na turniru, iako je prethodno bilo najavljeno da će se igrati i duel za treće mesto. Poraženi AGO i Valiance su osvojili po 5 000 dolara.

Iako je GODSENT bio prilično nadmoćan u druge dve mape, čini se da naši momci mogu da se nose sa jakim evropskim ekipama, a sama činjenica da ih sve češće viđamo na boljim turnirima dosta raduje.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: