CS:GO – Valiance prošao, mogu li do titule?

Završenim drugim danom turnira u Beogradu, završena je i druga grupa, pa su poznata imena svih učesnika plej-ofa.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 26.04.2018.

00:56

CS:GO – Valiance prošao, mogu li do titule?

Podsećamo, u grupi A su najbolji bili timovi AGO i GODSENT, dok su pobednici grupe B naši momci iz Valiance, a drugo mesto je zauzeo TyLoo.

Prvi meč dana odigrali su BIG i Eclipse. Nemačka ekipa nikako da vrati igru sa Majora iz Poljske, mada su tome kumovale i određene izmene. Srpski igrač LEGIJA je igrao kao zamena umesto gob b. Malo poznati kineski tim Eclipse je znao da iskoristi situaciju protivnika, pa su zabeležili pobedu 16:7 na Train.

Drugi meč je odigran između domaćeg Valiance i TyLoo. Igrao se Inferno, a srpski tim je zahvaljujući odličnoj T strani slavio 16:12. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je huNter, dok je sa druge strane na nivou bio jedino najbolji igrač ekipe, BnTeT.

U meču za prolaz, Valiance se susreo sa Eclipse, a ponovo se igrao Inferno. Emijeva ekipa je na poluvremenu gubila 9:6, ali su ovoga puta odigrali odlično na CT strani i napravili preokret, rezultat identičan – 16:12.
U prvom BO3 meču, koji je odlučivao o timu koji će ispasti sa turnira, igrali su BIG i TyLoo. Nemački tim je birao Overpass, koji su izgubili 16:14, dok je druga mapa bila Inferno, gde je kineski sastav ponovo bio bolji u završnici 16:13.

U poslednjem meču dana najbolji tim Kine, a verovatno i cele Azije, TyLoo, bio je spreman da opravda tu reputaciju i savlada Eclipse. Prvo se igrao Mirage, gde je TyLoo konstantno kontrolisao situaciju, a na kraju meča su dodali gas i pobedili 16:13. Usledio je Inferno, gde je TyLoo uzeo sjajnih 12 rundi do pauze, a u produžetku lako priveli meč kraju za 2:0 i prolaz u plej-of.

Sada su poznati svi učesnici nokaut faze, mečevi se igraju u BO3 formatu, a parovi su:

AGO – TyLoo – 10h
Valiance – GODSENT – 13:30h
Borba za treće mesto – 17h
Finale – 17h


Ima li Valiance šanse da osvoji trofej?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: