Esports B92.net

CS:GO – Valiance otputovao za Marsej

Srpski CS:GO sastav otputovao je za Marsej, gde će za dva dana započeti učešće na DreamHack turniru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Valiance je pre mesec i po dana izborio učešće na jednom od najpoznatijih CS:GO turnira, pa će sada imati priliku da se bore sa najjačim svetskim ekipama.

U Francuskoj će igrati 16 ekipa, grupe su izvučene i izgledaju ovako:

Grupa A: Cloud9, EnVyUs, FaZe, G2

Grupa B: SK, NiP, mousesports, Valiance

Grupa C: fnativ, NaVi, Renegades, TyLoo

Grupa D: Astralis, Gambit, Liquid, Space Soldiers

Grupa gde je naš Valiance je na papiru veoma jako, pa će srpska ekipa imati težak zadatak. Prve dve ekipe iz svake grupe prolaze dalje, nakon čega sledi plej-of faza.

Brazilski SK je konačno uhvatio ritam nakon turbulencija odlaskom TACO-a i dolaskom Stewie2k, pa će sigurno biti na svom nivou. Mousesports prikazuje dobre igre u ECS i ESL ligi, pa su u poslednje vreme dobili Virtus.pro, Astralis i NaVi. Švedski NiP je u promenljivom ritmu, s obzirom da su izgubili mapu od LDLC, North i čak dve od EnVyUs.

Valiance je pobedio svoja poslednja dva BO3 meča u ESEA Ligi, a prethodno su poraženi od AVANGAR i Tricked u ForceDrop kupu.

Srpska ekipa otvara turnir duelom protiv ekipe mousesports, a već od 18 časova će poraženi igrati sa drugom poraženom ekipom iste grupe, i završiti učešće na turniru.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Kada se otac žrtvuje za vaš uspeh

“Moj otac mi je poklonio najbolji poklon koji možete dobiti od nekoga: verovao je u mene.”, tako je govorio košarkaš Džim Valvano, a istu rečenicu može primeniti i heroj naše priče.

CS:GO ponedeljak 30.04. 00:04 Komentara: 2
strana 1 od 8 idi na stranu