CS:GO – Valiance otputovao za Marsej

Srpski CS:GO sastav otputovao je za Marsej, gde će za dva dana započeti učešće na DreamHack turniru.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 17.04.2018.

00:22

CS:GO – Valiance otputovao za Marsej

Valiance je pre mesec i po dana izborio učešće na jednom od najpoznatijih CS:GO turnira, pa će sada imati priliku da se bore sa najjačim svetskim ekipama.

U Francuskoj će igrati 16 ekipa, grupe su izvučene i izgledaju ovako:

Grupa A: Cloud9, EnVyUs, FaZe, G2

Grupa B: SK, NiP, mousesports, Valiance

Grupa C: fnativ, NaVi, Renegades, TyLoo

Grupa D: Astralis, Gambit, Liquid, Space Soldiers

Grupa gde je naš Valiance je na papiru veoma jako, pa će srpska ekipa imati težak zadatak. Prve dve ekipe iz svake grupe prolaze dalje, nakon čega sledi plej-of faza.
Brazilski SK je konačno uhvatio ritam nakon turbulencija odlaskom TACO-a i dolaskom Stewie2k, pa će sigurno biti na svom nivou. Mousesports prikazuje dobre igre u ECS i ESL ligi, pa su u poslednje vreme dobili Virtus.pro, Astralis i NaVi. Švedski NiP je u promenljivom ritmu, s obzirom da su izgubili mapu od LDLC, North i čak dve od EnVyUs.

Valiance je pobedio svoja poslednja dva BO3 meča u ESEA Ligi, a prethodno su poraženi od AVANGAR i Tricked u ForceDrop kupu.

Srpska ekipa otvara turnir duelom protiv ekipe mousesports, a već od 18 časova će poraženi igrati sa drugom poraženom ekipom iste grupe, i završiti učešće na turniru.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: