Esports B92.net

CS:GO – Liquid zamenio Brazilce

Američka ekipa Liquid je doživela promene u svojoj startnoj petorci.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Tim Liquid ima veoma dobru godinu, izvršili su određene promene u svojoj ekipi, ali se još nisu zaustavili u sklapanju kockica.

Najveće pojačanje je svakako dolazak NAF-a, a nedugo nakon njega je došao steel iz ekipe Immortals. Međutim, Brazilac se nije dobro snašao, iako su lošiji skorovi donekle došli kao rezultat support uloge. Slabi učinci su se nastavili, a Liquid je ugrabio pravi trenutak da izvrši promenu u timu.

U ekipu dolazi TACO, nekadašnji igrač SK Gaminga. Brazilac koji je napustio jedan od najboljih timova na svetu je brzo našao angažman, u američkom sastavu. Igrački se neće puno toga promeniti u igri Liquida, s obzirom da su steel i TACO imali slične role u prethodnim timovima.

Međutim, možda nas TACO iznenadi još boljom igrom ako mu zews da slobodu, s obzirom da je u SK bio podređen FalleN-u i coldzeri.

Kako će se Brazilac snaći imaćemo priliku da vidimo tek krajem aprila, kada Liquid očekuju mečevi protiv compLexity i OpTic Gaming u okviru ESL Pro Lige.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Kada se otac žrtvuje za vaš uspeh

“Moj otac mi je poklonio najbolji poklon koji možete dobiti od nekoga: verovao je u mene.”, tako je govorio košarkaš Džim Valvano, a istu rečenicu može primeniti i heroj naše priče.

CS:GO ponedeljak 30.04. 00:04 Komentara: 2
strana 1 od 8 idi na stranu