CS:GO – Mousesports osvojio V4 Future Festival

Evropska ekipa mousesports bila je najbolja na V4 Future Festivalu u Mađarskoj.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 26.03.2018.

15:04

CS:GO – Mousesports osvojio V4 Future Festival

Naše severne komšije su u prethodna tri dana bili domaćini svetski poznatim CS:GO ekipama.

Na turniru je učestvovalo 8 timova koji su u prvoj fazi igrali po grupama. Iz grupa A dalje su otišli FaZe (5-0-1) i HellRaisers (4-1-1), a ispali su Game Agents i Dark Tigers. U grupi B su uloge favorita opravdali mousesports (5-1) i Virtus.pro (4-2), iza njih su završili eXtatus i x-kom.
Usledio je plej-of, gde su se ukrstili FaZe – Virtus.pro i mousesports – HellRaisers.

FaZe je odabrao Cache, koji su Poljaci odlično otvorili dobivši prvih 7 rundi! Ipak, FaZe počinje sa boljom igrom, nekoliko puta otvaraju A sajt, i do poluvremena prave preokret 8:7. VP ponovo dobija pištolj rundu i beži na 12:8, potom i na 14:9, da bi mapa bila završena rezultatom 16:14 za VP, zahvaljujući MICHU. Na redu je bio Nuke, gde su Poljaci odigrali odlično na CT strani, ponovo je najbolji bio MICHU, te pobedili 16:10.

I na meču mousesports – HellRaisers je bilo neočekivano tesno. Oskarov tim je dobio Mirage 16:14 i Cobblestone 16:13, i to pre svega zahvaljujući iskustvu igranja bitnih mečeva i neizvesnih završnica. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je chrisJ, dok je sa druge strane jedini pozitivan bio woxic.
Finale između VP i mousesports počelo je na Mirage. Ponovo je mousesports bio siguran na svom piku, pobedivši 16:8, a ovoga puta je proigrao Oskar. Virtus.pro je bio neverovatno ubedljiv na Cobblestone, koji su dobili čak 16:2.
Usledio je odlučujući Train, gde VP nije blistao u prvom poluvremenu, jer su na CT strani uzeli 7 rundi. Ipak, odlično su započeli na T strani, pištoljima je bio sjajan MICHU sa 3 fraga, VP je pobegao na 14:10 i imao sjajnu šansu da zatvore meč, jer je u toj rundi mousesports bio na pištoljima i jednim AWP-om. Oskar i chrisJ su napravili početne fragove za 14:11. STYKO je bio dobar u Ivy, na 14:12 je sjajnu šansu propustio MICHU i ubrzo se stiglo do 14:14. Poljaci su pištoljima i smoke-ovima osvojili B, ali je ritejk bio lagan, da bi u poslednjoj rundi meta bila ista, a ni epilog se nije razlikovao – 16:14 za mousesports!

Pobedom je mousesports osvojio 238 000 dolara, VP uploa manje, dok su HellRaisers i FaZe osvojili 60 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: