Hrvatski NK Rudeš predstavio CS:GO tim

Hrvatski fudbalski prvoligaš NK Rudeš, najnovija je tradicionalna sportska organizacija sa ovih prostora koja je ušla u svet esporta, a prva hrvatska fudbalska ekipa sa esport divizijom.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 20.03.2018.

15:54

Hrvatski NK Rudeš predstavio CS:GO tim

Oni su još početkom ovde godine započeli ovaj projekat, ali su svemu pristupili pažljivo i otvoreno, bez previše obavezivnja dok nisu dobro ispitali teren i pripremili organizaciju za jedan ovakav poduhvat. Od proteklog vikenda ugovori su i zvanično potpisani i organizovano je predstavljanje CS:GO ekipe koja će braniti boje ovog kluba.

Zanimljivo je da u Evropi fudbalski klubovi tradicionalno zaziru od CS:GO prilikom ulaska u esport, i obično se više okreću ka igrama kao što su FIFA, League of Legends i Hearthstone, tako da NK Rudeš u tom smislu predstavlja pionira u esportu, i pored njih jedini je FK Kopenhagen do sada imao CS:GO tim, kada su preuzeli postavu Dignitasa.

Roster CS:GO ekipe koji je ovog vikenda potvrdio ugovore je sledeći:

Luka "Caliph" Mečenero - IGL
Filip "Sharky" Klarić -rifle
Neo "iLLu" Čikić - rifle
Filip " PaiN" Koprčina - awp
Frane "Brle" Brletić - rifle

Menadžer ekipe je Damir "Hoyla" Blumenschein.

Takođe, najavljeno je i da ćemo uskoro znati više o LoL, HS i Clash Royale ekipi ovog fudbalskog kluba iz predgrađa Zagreba.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: