CS:GO – Shox hteo da izbaci dva igrača iz tima

Velika prašina podigla se oko slanja shoxa na klupu, a on je rešio da nam otrkije više detalja.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 20.03.2018.

02:15

CS:GO – Shox hteo da izbaci dva igrača iz tima

Dosadašnji in-game lider ekipe nije uspeo da odvede tim među sam krem svetske CS:GO scene, pa su promene bile neophodne.

Dosta ljudi je smatralo da je najslabija karika u ekipi bodyy, dok su drugi bili privrženi stavu da treba samo nekome drugome dati ulogu in-game lidera. Nijedno ni drugo se nije desilo, već je shox poslat na klupu, dok će njegovo mesto verovatno zauzeti mixwell.

Shox je u razgovoru na Twitchu rekao da se slaže su promene bilo neophodne. Zatim je pohvalio bodyy i kennyS jer su igrači koji su “poslušni”, i ne prave probleme. Otkrio je da je hteo da u ekipu dovede Ex6TenZ i vrati SmithZz iz penzije kao riflera, a ne AWP-a.

Ako je verovatno rečima Francuza, Ex6TenZ i SmithZz su se slagali, kao i kennyS, dok bodyy nije imao poverenja u ove promene. Kasnije se osvrnuo i na hemiju između igrača, koja nije bila na očekivanom nivou, a i igrači se jednostavno nisu dovoljno dobro uklopili. Ubrzo se oglasio i bodyy na svom Tviter profilu, gde je potvrdio da nije želeo pomenute promene u timu, te je dodao da mnogo duguje shoxu, a objavu je završio poželevši bivšem kapitenu brz oporavak od operacije. Podsetimo, shox će u petak ići na operaciju zgloba, pa ga neko vreme nećemo gledati na turnirima, a u međuvremenu će se verovatno i pojaviti ponuda neke ekipe.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom slučaju? Da li bi shox napravio pravi izbor dovođenjem igrača koji su daleko od takmičarske forme, ili je G2 napravio pravi potez što je izbacio shox-a iz tima?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: