CS:GO – Kapiten G2 poslat na klupu

Francuska organizacija G2 odlučila je da izvrši promene u timu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 17.03.2018.

04:20

CS:GO – Kapiten G2 poslat na klupu

Super tim, kako je nazvan kada je sklopljen, i dalje nije ispunio očekivanja navijača. Dosta oscilacija u igri i gubici od objektivno slabijih ekipa naterali su organizaciju da konačno izvrši promene.

Dosadašnji in-game lider, shox, je poslat na klupu. Prvobitno se mislilo da je shox poslat na klupu zbog operacije šake koju će imati 23. marta. Međutim, NBK je ubrzo obelodanio da operacija nema nikakve veze sa slanjem Francuza na klupu.

Na njegovo mesto će sesti mixwell, koji je slobodan igrač od kada je raspuštena petorka OpTic Gaminga. Novi in-game lider će biti NBK, što se čini kao najbolja opcija za tim, s obzirom da je poznat po dobrom osećaju za igru.

Mixwell još uvek nije zaigrao za novi tim, ali se uskoro očekuje njegov debi. Pored mixwell-a, na mesto trenera došao je NiaK, koji je bio menadžer tima još od vremena kada se ekipa zvala VeryGames.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: