CS:GO – Windigo bolji od Valiance u finalu

Bugarski tim Windigo pobedio je Valiance u finalu csgofast kupa.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 10.03.2018.

02:10

CS:GO – Windigo bolji od Valiance u finalu

Najbolji srpski CS:GO sastav, kao po običaju, ima dosta uspeha u online turnirima, gde ih gotovo uvek viđamo u završnicama.

Na turniru gde je učestvovalo 12 ekipa raspoređenih u 2 dve grupe, srpski tim je bio najbolji u svojoj. Iza sebe je ostavio ekipe poput Red Reserve, Epsilon, GameAgents. Skorom 4-1 obezbedili su sebi direktan plasman u polufinale.

Protivnik im je bio Red Reserve, koji je prethodno pobedio AVANGAR. Valiance je savladao Šveđane 2:0, po mapama 19:17 Cobblestone, 16:11 Cache, a najbolji igrač je bio Impulse, potencijalno pojačanje ekipe.

Usledilo je finale protiv starih znalaca, ekipe Windigo. Bugari su do finala stigli pobedivši Tricked, a sjajno su odigrali i poslednji meč na turniru. Valiance je izabrao Cache, ali su odigrali veoma lošu CT stranu, gde nisu dobili nijednu rundu, te izgubili 16:6. Na Trainu su zaigralo znatno bolje, ali su nakon dva produžetka posustali i izgubili 22:18.

Windigo je ovom pobedom osvojio 7 000, dok je srpskom timu pripalo 3 000 dolara.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: