CS:GO – Fnatic lako protiv Liquida, ko će biti šampion?

Ekipa fnatica je bez većih problema pobedila ekipu Liquid u polufinalu IEM Katovice i zakazala finale protiv ekipe FaZe.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 04.03.2018.

16:30

CS:GO – Fnatic lako protiv Liquida, ko će biti šampion?

Drugi polufinalni susret odigran je juče, nakon što je prvo u finale otišao FaZe pobedom nad Astralis. Švedski tim fnatic ipak nije imao previše poteškoća protiv sve boljeg Liquid tima. Dobili su Inferno 16:13, i svoj izbor Mirage 16:7, a na obe mape briljirao je KRiMZ.

Inferno [16:13 fnatic]

Šveđani su počeli na T strani, gde su preko CT baze napali B sajt i osvojili pištolj rundu. Usledio je reset Liquida koji je ritejkovao A sajt za 1:1. Twistzz je iz pita bio sjajan i sa 3 fraga zaustavio prvi full buy ekipe za 3:1. Dobro je Zewsova ekipa igrala na A sajtu, u jednoj rundi se istakao steel, dok je nitr0 sjajno sprečio KRiMZ-a da postane junak runde za 6:1. U devetoj rundi je fnatic konačno osvjio A sajt za 7:2, a Golden i flusha rešili su 2v5 situaciju za 8:3, a na pauzu se otišlo sa 9:6.

Liquid je dobio drugu pištolj rundu, ali je fnatic odigrao sjajnu force rundu, gde je svaki igrač doprineo rundi što je zasluga odlične postavke i čitanja igre protivnika. Fnatic tada pravi seriju, JW je majstorski odragio ritejk B sajta AWP-om za egal 10:10. Fnatic je lepo sačuvao B sajt još dve runde, Liquid ulazi u problem sa ekonomijom što iskorišćava KRiMZ za 14:11. Ipak, Liquid je osvojio B sajt dva puta za 14:13, ali fnatic ponovo perfektno odigrava force rundu, gde su Lekr0 i JW bili heroji runde – 15:13. Američki sastav je sada bio force, ali nisu imali šanse protiv KRiMZ-a i Lekr0 na A sajtu – 16:13.
Mirage [16:7 fnatic]

Fnatic je započeo mapu napadom na B, dobili su rundu, potom ekspresno i naredne dve za 3:0. Liquid je u full buy rundi lepo sačuvao A sajt, odnosno apartmane i rampu za 3:1. Usledio reset napadom na B, a Twistzz nije uspeo da sačuva ni AWP za nadu u narednoj rundi, pa se otišlo na 6:1. Liquid je uspeo da dobije dve runde, ali se videlo da fnatic kontroliše situaciju, osvajali su mid i konektor gotovo svaku rundu, i polako zauzimali mapu – 9:3. Nitr0 je dobro odigrao na B, a Twistzz na A za 9:4, da bi fnatic u poslednjoj rundi neorganizovano napao A – 10:5.

Liquid je preko konektora dobio pištolj rundu, ali je u sledećoj Lekr0 sa 3 deagle HS-a sprečio osvajanje B sajta – 11:6. Ipak, Liquid je uzvratio u sledećoj, ali to je sve što smo do kraja videli od njih. KRiMZ je sjajno igrao na poziciji oko konektora i bio najzaslužniji za sjajnu CT stranu, koje je potpuno pripala njegovom timu – 16:7.

Finale se igra od 17 časova, a protivnik Šveđanima biće ekipe FaZe. Ko će po vašem mišljenju biti šampion?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: