CS:GO – FaZe u finalu, čeka protivnika

Jučerašnja dva duela četvrtfinala su završena, a ekipe Liquid i FaZe izašle su kao pobednici.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 03.03.2018.

18:19

CS:GO – FaZe u finalu, čeka protivnika

Turnir IEM Katovice nam je pružio odlične mečeve, a kako i dolikuje, najbolji mečevi se igraju kako se završnica bliži kraju.

Prvi duel je bio repriza finala Majora, gde je FaZe u sjajnom meču ovoga puta bio bolji od Cloud9. Overpass je završen ubedljivo 16:5, Amerikancima je pripao Cache 16:13 dok je odlučujuća mapa ponovo donela mnogo neizvesnosti, možda čak i veće od finala iz Bostona. Ponovo smo na Infernu gledali produžetke, i to dva puta, iako je Cloud9 imao vođstvo od 18:15. GuardiaN i NiKo su bili odlični i dali svom timu drugu šansu za pobedu. FaZe je nastavio odlično na T strani, dobili su još 3 runde, a na kraju i poslednju koja im je donela pobedu i odlazak u polufinale.

I drugi četvrtfinalni par počeo je na Overpass, a Liquid je nakon veoma loše CT strane i 5 rundi zaostatka, zablistao u produžetku i dobio poluvreme 11:3 za krajnji rezultat 16:13. Šveđani su bili dominantni na CT strani Inferna gde su uzeli 12 rundi, a na kraju su zamalo sprečili preokret – 13:16. Inferno je opet odlučivao o pobedniku, ali veće neizvenosti nije bilo, jer je u drugom poluvremenu Američki tim odigrao sjajnu CT stranu i dobio poluvreme 8:2, za krajnji rezultat 16:9.
Evropska ekipa FaZe odigrala je i svoj polufinalni duel protiv tima Astralis. Karriganov tim je izabrao Cache, koji su počeli vođstvom od 3:0, da bi Astralis uzvratio na full buy rundi što im je omogućilo da odu u egal. I naredni full buy su dobili pa su pobegli na 6:3 na T strani. Ipak, FaZe kreće sa boljom igrom, vezuju 6 rundi i dobijaju poluvreme 9:6. Sjajnim fejkom A sajta otvorili su prolaz ka B u drugoj pištolj rundi i stvorili prednost 12:6. Do kraja, šansi za preokret nije bilo, pa mapa pripada karriganovoj ekipi 16:10.

FaZe je u prvoj rundi sačuvao B sajt na Overpass, pa su opet iskoristili šansu da odu na 3:0. Astralis je preko mida napao A što im je donelo prvi full buy za 3:1. Ipak, reset protivnika je usledio zahvaljujući karriganu koji je odigrao odlično u toaletima za 4:1. Otišlo se na čak 9:1 ali je danski sastav predvođen device-om stigao do 9:6. Astralis je dobio drugu pištolj rundu, te su uspeli da uđu u egal. Od tog trenutka, rain počinje da igra fenomenalno, i uspeva da spreči preokret protivnika i stavi tačku na meč istim rezultatom – 16:10.

U drugom polufinalnom duelu se sastaju Liquid i fnatic, a taj meč uskoro počinje. Finale je zakazano za nedelju u 17 časova.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: