CS:GO – BIG savladao Valiance na “kriptoturniru”

Ekipa Valiance nije uspela da prođe prvu prepreku na turniru gde je nagrada kriptovaluta.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 25.02.2018.

14:33

CS:GO – BIG savladao Valiance na “kriptoturniru”

Takmičenje održano u Minsku okupilo je 8 ekipa koje se u nokaut fazi bori za LUC kriptovalutu. Žrebom je odlučeno da ekipa Valiance igra sa jednom od jačih ekipa na turniru – BIG. Nemački sastav je nedavno izvršio promene u sastavu, pa su umesto keev-a i LEGIJE došli tiziaN i luckeRRR na probu. Srpski igrač LEGIJA je zvaničan trener tima u Belorusiji.
Podsećamo, za srpski tim je na ovom turniru igrao devoduvek, umesto NENA.

Prva mapa bila je Mirage, u kojoj smo videli dosta neizvesnosti. Valiance je odlično krenuo na CT strani, poveli su 4:0, ali je prilikom drugog dobrog buy-a nemački tim odigrao dobro na A sajtu za prvu rundu. Ubrzo su nastavili sa dobijanjem rundi pa se stiglo do 5:5, a na poluvreme se otišlo sa 8:7 za BIG.
Nemci dobijaju drugu pištolj rundu, ali sledi odličan force Srba za 9:8. Ipak, emijeva ekipa nije uspela da veže nekoliko rundi, pa se otišlo u problem sa novcem – 12:8. HuNter i DJOXiC su igrali odlično, i nisu dozvolili protivniku da stvori značajniju prednost, vezuju tri runde za 12:11. BIG je ponovo uzvratio dobrom odbranom, i ponovo su pobegli na 14:11. Srpski tim uzvraća i stižu do egala, ali je BIG-u pripala prva šansa da zatvore meč, koji nisu iskoristili jer je Valiance odlično napao mid i A sajt preko konektora – gledali smo produžetke.
Iako je Valiance dobio prvu rundu produžetka, BIG uspeva da veže naredne 4 i povede sa 1:0.
BIG je izabrao Nuke, a interesantno je da su banovali Inferno koji inače jako dobro igraju, ali su se očigledno dobro analizirali igru Valiance, koja takođe igra odlično na ovoj mapi. Analiza se isplatila, s obzirom da su na Nuke potpuno nadigrali protivnika. Već na T strani su odigrali perfektno, i na poluvreme otišli sa 12:3. Na CT strani su ubrzo završili posao i uzeli prve 4 runde.

Turnir u Minsku se završava danas, a finalu ekipa Space Soldiers čeka boljeg iz duela BIG – AGO. Finale je zakazano za 15 časova, ali će sigurno biti pomereno, jer nije završen susret između Nemaca i Poljaka.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: