Valiance ispao sa ECS kvalifikacija

Srpska ekipa Valiance nije uspela da se plasira na ECS ligu, koja je pored ESL-a najbitnije takmičenje tog formata.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 18.02.2018.

01:40

Valiance ispao sa ECS kvalifikacija

Počele su kvalifikacije za sezonu 5 poznate lige u organizaciji FACEIT platforme, ali srpska ekipa nije imala previše uspeha.

Turnir je okupio 16 evropskih ekipa koje se u plej-of sistemu takmiče za neko od prva četiri mesta koje vode u Challenger kup – poslednji stepenik pred ulazak u ECS ligu.

Domaći tim Valiance je u osmini finala za protivnika dobio ekipu eXtatus – dobro poznatog rivala protiv kojeg je naš tim imao pozitivan skor 14-7. Meč je otvoren duelon na Mirage, a naša ekipa je na poluvremenu vodila 11:4, ali je slovačka ekipa odigrala još ubedljivije na CT strani i ukrala prvu mapu 16:13.

Emijev tim je standardno odigrao odlično na Infernu – 16:3, ali je podjednako dobar bio eXtatus na Train, koji su dobili 16:4 i izbacili srpski sastav sa kvalifikacija.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: