Izašla nova kutija u CS:GO

U sinoćnjem apdejtu izašla je nova kutija sa skinovima, dok su na Nuke sređene neke problematične pozicije.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 16.02.2018.

22:35

Izašla nova kutija u CS:GO

Nova kutija nosi naziv Clutch case, i u sebi sadrži 17 skinova i 24 rukavice. Pažnju privlači M4A4 Neo-Noir, USP-S Cortex, dok je možda i najzanimljiviji AWP Mortis koji izgledom podseća na AWP Dragon Lore, ali je na skinu ustvari lobanja konja. Kompletan sadržaj kutije možete pogledati OVDE.
Šansa da dobijete rukavice su naravno veoma male, a ključ za otvaranje kutije košta oko 2 dolara. Ipak, ako ste bili sreće da dobijete kutiju, sada je možete prodati za više od 4 dolara, što je veoma dobra cena za kutiju.

Što se tiče promena na Nuke, podsećamo da je skoro mapa značajno izmenja. Sada je u pitanju samo sređivanje manjih bagova na kranu u A sajtu i stepeništa u control roomu na B.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: