Devoduvek među Srbima – kao zamena u Valiance!

Francuski igrač srpskog porekla, devoduvek, će kao zamena igrati za naš najbolji CS:GO tim – Valiance!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 15.02.2018.

22:26

Devoduvek među Srbima – kao zamena u Valiance!

Podsećamo, Misfits je nedavno ostao bez petorke, a upravo su devoduvek i AmaNEk poslednji oslobođeni ugovora, pošto organizacija izgleda nema ambicije za CS:GO tim ove godine.

Ipak, David “devoduvek” Dobrosavljević neće dugo čekati da ponovo zaigra profesionalni kaunter, s obzirom da će krajem februara igrati za srpsku ekipu Valiance, kao zamena. On će igrati umesto makedonskog igrača NENA, koji je sprečen da prisustvuje turniru.

Interesantno je da je to baš turnir gde se nagrada isplaćuje u kriptovalutama, o čemu smo pisali ranije ovog meseca. Takmičenje će se održati u Minsku, Belorusija. Okupljeno je 8 jakih evropskih ekipa (GODSENT, Sprout, BIG, Space Soldiers…) koji će se 24. i 25. februara boriti za LUC kriptovalutu.

Sa nestrpljenjem očekujemo ovaj turnir, koji će biti odlična uvertira za ekipu Valiance, a biće interesantno i videti kako će se devoduvek snaći u srpskom timu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: