CS:GO – ZehN i Sprout prekinuli saradnju

Organizacija Sprout i igrač zehN prekinuli su saradnju koja je trajala nešto manje od godinu dana.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 11.02.2018.

01:54

CS:GO – ZehN i Sprout prekinuli saradnju

Usled loših rezultata tim Sprout (koji je možda i dalje poznatiji pod nazivom PENTA) otpustio je igrača zehN-a.

Finski igrač član je tima od marta 2017. godine, ali već duže vreme ne pruža dobre partije, što je kulminiralo na Majoru u Atlanti. U glavnim kvalifikacijama je nemački tim imao skor 1-3. Pretrpeli su poraze od Cloud9, NaVi i Renegades, a zehN je pružao jako skromnu igru.

Organizacija je nakon neočekivano ranog ispadanja sa Majora izjavila da su timu potrebne promene, a odlučeno je da raskinu saradnju sa zehN-om.
I dalje nije sigurno ko će zauzeti njegovo mesto, mada Sprout sada ima pristojnih 3-1 u ESEA ligi. Peti igrač ekipe je NaToSaphiX, koji se za sada odlično pokazao, i u dva meča je bio najbolji igrač ekipe, pa se čini da Danac zarađuje svoje mesto u timu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: