Esports B92.net

OpTic opet menja – sastavljen novi CS:GO tim!

Organizacija OpTic rešila je da raskine ugovore sa dosadašnjom CS:GO petorkom i dovede novih pet igrača.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Po ko zna koji put u poslednjih godinu dana, OpTic menja nešto u svom rosteru, a ovoga puta su promenili čak i celu petorku.

Naime, posle odlaska Magiska u Astralis, i raskida saradnje sa mixwell-om OpTic je raskinuo ugovore i sa preostalom trojicom igrača.

Podsećamo, petorku su činili evropski igrači, što pre za ovu organizaciju to nije bio slučaj, s obzirom da su se bazirali na američki kontinent. Postavu su činili friberg, allu, HS, Magisk i mixwell. Ekipa nije imala uspeha koliko se očekivalo, a posle odlaska Španca i Danca rastanak je bio neminovan.

Novu petorku čine stanislaw, koji je krajem prošle godine prekinuo saradnju sa Liquidom, k0nfig i cajunb koji su došli nakon što su postali višak u Northu. Četvrti igrač u timu biće ShahZaM koji je došao iz Misfitsa, dok postavu kompletira najmanje poznat igrač gade koji je do sada igrao u North akademiji.

Ono što je zanimljivo, cajunb neće igrati AWP rolu u timu, već će to raditi ShahZaM koji je bio snajperista “Neprilagođenih”.

Trener ekipe će biti poznati ImAPet, koji je već sarađivao sa ovom organizacijom. Na debi ekipe moraćemo još da sačekamo, s obzirom da se i dalje ne znaju njihovi planovi u prvom kvartalu ove godine.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

strana 1 od 10 idi na stranu