Boston Major oborio sopstveni svetski rekord gledanosti!

Ukoliko ste fan CS:GO, verujemo da apsolutno niste propustili sinoćnje finale Boston Majora, gde je u neverovatnom duelu Cloud9 odneo titulu i ček na 500 000 dolara, koliko pripada šampionskoj ekipi.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 29.01.2018.

04:47

Boston Major oborio sopstveni svetski rekord gledanosti!

Ovaj šampionat ostaće po mnogo čemu upamćen, po vrhunskoj produkciji, vanserijskim partijama, momentima za pamćenje i naravno tituli Cloud 9, ali će ipak u istoriju ući po još jednom oborenom rekordu u svetu Esporta.

Naime, na vrhuncu gledanosti ovo grand finale je samo na glavnom kanalu strima imalo preko 1 130 000 jedinstvenih posmatrača, što je najveći broj publike na jednom kanalu u istoriji strimovanja na platformi Twitch, i rekord svih vremena kada je esport u pitanju.

Ukupan broj posmatrača preko svih zvaničnih Twitch kanala na različitim jezicima, sinoć je na vrhuncu prestigao broj od milion i 400 hiljada jedinstvanih gledalaca, i tu ne računamo TV publiku, za koju brojke nisu poznate, već samo Twitch brojeve.

Ovaj rekord je godinu dana držao upravo ELEAGUE Major: Boston, koji je prošle godine postao prvi događaj kome je pošlo za rukom da pređe magični broj od milion istovremenih gledalaca na jednom kanalu.

Bio je to trenutak kada je esport još jednom pomerio granice i pokazao da je budućnost za esport već sada tu i da njemu pripada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: