CS:GO – Flamie fenomenalan, Na’Vi lako protiv QB Fire

Završeno je i drugo četvrtfinale gornjeg dela žreba, a Natus Vincere prekinuo je bajku najvećeg iznenađenja turnira pobedivši QB Fire 2:0.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 27.01.2018.

03:51

CS:GO – Flamie fenomenalan, Na’Vi lako protiv QB Fire

Zbog odlaganja početka prvog meča, nije bilo velike pauze između prvog i drugog četvrtfinala. Već nakon pola sata od pobede ekipe FaZe, CIS timovi su banovali mape, a QB Fire je bio veoma zadovoljan kako su se stvari odvijale.

Međutim, to nije bilo dovoljno da se pobedi raspoloženi protivnik. Flamie je tokom turnira dizao formu, a sada je prikazao najbolji meč na turniru, što je najviše uticalo da njegov tim pobedi prilično ubedljivo, Mirage 16:4 i Inferno 16:7.

Mirage [16:4 Na’Vi]

QB Fire je počeo na T strani, i u prvoj rundi su se odlučili za napad na A sajt. Kvik je ubio čak 4 igrača u džungli, da bi flamie pao u konektoru za ace već na početku meča. U drugoj je s1mple već pokazao svoje umeće, ubio je tri igrača scoutom na midu, što je bilo dovoljno za reset – 1:1. Brzo se otišlo na 3:1, a prvu full buy rundu je već nakon 15 sekundi gotovo rešio flamie sa dva fraga u underpass. Nastavio je sa sjajnom igrom legendarni igrač, sjajno je čuvao rampu, odakle je uglavnom napadao QB Fire, pa je ubrzo pisalo 7:1. Pri rezultatu 9:1, opet flamie pravi 3 sjajna fraga na rampi i palati, pa je nakon te runde imao 26 fragova dok je ceo protivnički tim imao 20! NaVi je do kraja poluvremena nastavio sa sjajnom igrom pa se na pauzu otišlo sa 13:2.

Boombl4 je doneo drugu pištolj rundu za QB Fire, ali je već na 13:4 Na’Vi uzvratio, kada su bili force. Napali su B sajt, pali su jmqa i Kvik, flamie je presekao rotaciju za 14:4. Potom su s1mple i flamie majstorski rešili 2v5 situaciju, da bi mapa bila gotova u narednoj rundi – 16:4. Na kraju, flamie je za 20 rundi sakupio nestvarnih 39 fragova.
Inferno [16:7 Na’Vi]

Ovoga puta Na’Vi uzima pištolj rundu napadom na dugo A na Infernu. U sledećoj QB Fire osvaja force rundu, kada su poslali 4 igrača na B sajt koji je pokušao da osvoji Zeusov tim – 1:1. Ipak, terori osvajaju sledeću rundu, pa se otišlo na 4:1 za Natus Vincere. BalbIna odlično odigrava u apartmanima za 4:2, ali protivnik opet pravi seriju i vezuje 3 runde. Povremeni bljeskovi igrača QB Fire su donosili runde, a još jedna takva se desila u 10. rundi kada je Boombl4 napravio dva uvodna fraga za 7:3. Na’Vi je premestio težište igre na mid i A sajt, a ta odluka donosila im je lake runde, pa je na poluvremenu bilo 11:4.

U drugoj pištolj rudni electronic i flamie su prilični sa leđa igračima u banani i osvojili rundu – 12:4. Ipak, QB Fire se nije predavao, u sledećoj su dobili force rundu, pokupili dve emke i rešili rundu, što im je omogućilo da priđu na 12:7. U full buy rundi obe ekipe, waterfaLLZ-ov tim se zaleteo ka banani gde su ih dočekale dve HE granate i Incendiary što je bilo dovoljno za dva fraga i zaustavljanje napada, pa je CT strana kontrolisala mapu i lako osvojila rundu. Do kraja, pokušali su terori napade preko kratkog i dugog, ali je CT strana bila sjajno postavljena, a naročito su lepo odigrali Edward i electronic, koji nisu dozvolili ni prilaz sajtu, pa je putovanje sjajne ruske ekipe završeno – 16:7 za Na’Vi.
U gornjoj polovini žreba će u polufinalu snage odmeriti FaZe i Na’Vi, a taj duel zakazan je za subotu u 18:30.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: