CS:GO - Cloud9 preokrenuo, QB Fire nastavio bajku

Završena je i druga faza Majora u Atlanti, nakon koje znamo imena najboljih 8 timova koji će se boriti u nokaut fazi koja počinje 26. jaunara.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 24.01.2018.

13:26

CS:GO - Cloud9 preokrenuo, QB Fire nastavio bajku

Najboljih osam timova su: G2, FaZe, NaVi, SK, QB Fire, mousesports i fnatic.

Poslednji dan turnira nam je doneo četvrto i peto kolo, u kojima smo videli puno iznenađenja, a jedno od većih je svakako i ispadanje Astralisa i Gambita.

Dan je otvorio tim Space Soldiers pobedom nad BIG, i tako nemački sastav poslao kući, a sebe zadržao u borbi za najboljih osam. Već u sledećem meču videli smo najveći preokret i uspeh jednog tima. Ekipa Quantom Bellator Fire gubila je na poluvremenu 13:2 na Trainu, ali je sjajnom igrom na CT strani uspela da se vrati u meč, i na kraju zabeleži pobedu 16:14 i obezbedi svoje mesto u četvrtfinalu, i to sa samo jednim porazom!

Svi rezultati četvrtog kola:

Space Soldiers – BIG – 16:8
QB Fire – mousesports – 16:14
Cloud9 – Astralis – 16:6
Vega Squadron – Liquid – 16:12
SK – Gambit – 16:10
NaVi – fnatic – 16:7
Peto kolo donelo nam je poslednja tri duela između ekipa sa učinkom 2:2.

U prva dva meča nije bilo nimalo uzbuđenja, fnatic je razbio Gambit 16:2 na Mirage, a Cloud9 je na istoj mapi ugasio Vegi snove o top 8 sa 16:4.

Poslednji par doneo nam je uzbuđenje kakvo smo očekivali, Space Soldiers je poveo sa 2:0 protiv mousesports, ponovo se igrao Mirage. Oskarov tim je uzvratio, a do 6:6 je svaki tim naizmenično osvajao runde, dok se na poluvreme otišlo sa 8:7 za Turke. Dobili su i drugu pištolj rundu, bilo je 10:7, ali se mousesports tada budi. Dobijaju neke tesne runde, a pri rezultatu 12:11 resetuju protivnika i odlaze na 14:11. Calyx je produžio nadu svoje ekipe, ali je dobri stari rush B mousesportsu doneo dve runde za 16:13 i odlazak među najboljih osam.

Sledi nam poslednja faza, koja počinje 26. januara, o čemu ćemo više pisatu u narednom tekstu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: