CS:GO – pasha ide u penziju?

Virtus.pro je doživeo krah na još jednom turniru, a ubrzo se ponovo pokrenulo pitanje o budućnosti ekipe.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 22.01.2018.

15:41

CS:GO – pasha ide u penziju?

Prošlo je tačno godinu dana od kada je poljska ekipa pružala partije kakve se od njih očekuju. Bilo je i povremenih bljeskova, poput onog na EPICENTER kada su ispustili titulu u finalu, ali sa novom godinom javili su se stari problemi.

U Atlanti su odigrali samo tri meča, pretrpeli isto toliko poraza i već završili učešće na prvom Majoru godine. Prvo su izgubili 16:3 od ekipe QB Fire, potom od fnatica 16:6, te od Cloud9 16:7. Poljaci su u svim mečevima prikazali da imaju taktiku i plan, ali je jednostavno realizacija bila loša. Pucačke duele su gotovo uvek gubili, a svi igrači su se stopili u sivilo tima.

Nekoliko sati nakon poraza, jedan od najkonstantnijih igrača ekipe, pashaBiceps je objavio tvit koji je pokrenuo pitanje da li napušta scenu. Već se pokretala priča kako se igrač oženio, prošle godine je dobio i dete, te da nema vremena za vežbanje. Analitičar Thoorin je stao u njegovu odbranu, izjavivši da pasha nije razlog loše igre ekipe.

Videćemo da li je pashina izjava samo rezultat afekta, te da će legendarni Poljak i dalje ostati na sceni. Kakvo je vaše mišljenje, da li pasha treba da se povuče i kakve izmene su neophodne ekipi?

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: