CS:GO – FaZe bolji od SK, ispao Virtus.pro

Treće kolo turnira je završeno, a obeležili su ga mečevi FaZe – SK, ali i ispadanje ekipa Virtus.pro i North.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Ponedeljak, 22.01.2018.

14:08

CS:GO – FaZe bolji od SK, ispao Virtus.pro

Major ne prestaje da nas iznenađuje, pa su se neočekivani rezultati u prvoj fazi nastavili i u Legend Stage. Nakon trećeg kola dve ekipe su prošle dalje, a to su FaZe i G2. Malo ko je očekivao da dva tima koja prva ispadaju budu Virtus.pro i North, jer su obe ekipe na prošlom Majoru prošle grupnu fazu.

Dan su započeli mousesports i Vega Squadron u duelu ekipa sa skorom 1-1. Ruski tim je nakon ubedljivog poraza protiv FaZe, ponovo doživeo sličan scenario. Mousesports je na Mirage već na CT strani, oskar i chrisJ su kontrolisali mid, pa Rusi nisu imali previše opcija za napad, pa je na poluvremenu bilo čak 13:2. Vega je dobila drugu pištolj rundu, ali je već u sledećoj usledio reset, a ubrzo i kraj meča 16:3.

Liquid je sa 5:0 otvorio duel protiv NaVi na Overpass, ali je ukrajinski tim brzo uzvratio, pa je na poluvremenu bilo tek 8:7 za američki sastav. Na CT strani se Zeusov tim još bolje snašao, pa je meč završen 16:9 za NaVi.

U meču za prolaz, G2 je razbio QB Fire 16:4, pa su Francuzi i dalje bez poraza od kada je počeo Major. U sledećem meču je fnatic neočekivano lako savladao Astralis 16:8 na Mirage.

U eliminacionom susretu, BIG je poveo sa 3:0 protiv ekipe North. Danci su uzvratili i poveli 6:3, a LEGIJA je smanjio na 6:4. MSL-ov tim je imao dosta uspeha na midu i dugom, pa je na tabeli bilo 9:4, ali se na poluvreme otišlo sa 9:6. Sjajna taktika koju je pozvao gob b donela je Nemcima pištolj rundu a ubrzo i izjednačenje. Fokus ekipe je bio na B sajtu, gde se u par rundi istakao tabseN, a nex je imao dva sjajna clutcha, što je bilo dovoljno za pobedu 16:12 i opstanak na turniru.
U najiščekivanijem meču, FaZe je napravio preokret protiv ekipe SK i otišao u sledeću fazu. SK je započeo meč sjajno, poveli su sa 3:0 na Cache, a nastavili su u istom ritmu i u nastavku. Kotrnolisali su mid, uglavnom preko boosta, i napadali A sajt, pa je bilo čak 9:1. GuardiaN je potom doneo dve runde Deaglom i AWP-om, a na poluvremenu je bilo 10:5. GuardiaN i rain su otvororili A sajt u pištolj rundi, NiKo je na 10:8 otvorio mid, a potom se u dve runde istakao GuardiaN, pa je FaZe preokrenuo 13:10. Fer je svojom agresijom smanjio zaostatak, ali su ponovo dobro na A sajtu odigrali do kraja meča, pa je evropski sastav pobedio 16:12 i prošao u sledeću fazu.

U sledećem meču Cloud9 je pobedio Virtus.pro za 16:8 na Mirage, pa su Poljaci ispali sa turnira, dok je Gambit dan zatvorio pobedom nad Space Soldiers 16:13, iako su na poluvremenu vodili čak 13:2.

Danas nas očekuje kraj druge faze, odnosno 4. i 5. kolo po sledećem rasporedu:

Space Soldiers – BIG – 16h
QB Fire – mousesports – 17:15h
Astralis – Cloud9 – 18:30h
Liquid – Vega Squadron – 19:45h
Gambit – SK – 21h
fnatic – NaVi – 22:15h


Peta runda (dueli ekipa sa skorom 2:2)

1. meč pete runde – 23:30h
2. meč pete runde – 00:45h
3. meč pete runde – 02:00h


Trenutna tabela izgleda ovako:
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: