Esports B92.net

CS:GO – Da li Nuke treba redizajnirati?

Redizajnirani Dust 2 skoro dva mesecna spremno čeka kraj “aut linije”, a još uvek ne znamo ko ide van igre?

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Kao i u slučaju Inferna, i Dust 2 će čekati neko vreme da se vrati u aktivnu rotaciju. Pakao je bio vraćen nakon Majora u Atlanti, pa će verovatno po oprobanom receptu Valve to uraditi i sa najigranijom Counter-Strike mapom.

Tipovalo se na razna imena, gotovo svim mapama se može naći razlog za redizajn, a mnogi igrači bi želeli da to bude Nuke.

Setimo se, mapa je pretpela veliki redizajn pre dve godine, ali izgleda da to nije bilo dovoljno da oživi. I dalje je veoma malo zastupljena na velikim turnirima, a npr. ekipa SK uvek banuje Nuke.

Neverovatan je podatak da je Nuke igran samo 4 puta od 131 mape koliko je odigrano na poslednja četiri velika događaja: EPL S6 Finals, BLAST Pro Series, IEM Oakland i EPICENTER. Postavlja se pitanje da li je sada prioritet zameniti mapu koja se ne igra, ili preurediti recimo Mirage/Cache koji su više zastupljeni, ili neku treću mapu?

Koje je vaše mišljenje, zašto profesionalne ekipe izbegavaju Nuke i da li mapu treba izbaciti iz aktivne rotacije i popraviti kritične delove mape?

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Kada se otac žrtvuje za vaš uspeh

“Moj otac mi je poklonio najbolji poklon koji možete dobiti od nekoga: verovao je u mene.”, tako je govorio košarkaš Džim Valvano, a istu rečenicu može primeniti i heroj naše priče.

CS:GO ponedeljak 30.04. 00:04 Komentara: 2
strana 1 od 51 idi na stranu