Esports B92.net

CS:GO – Da li Nuke treba redizajnirati?

Redizajnirani Dust 2 skoro dva mesecna spremno čeka kraj “aut linije”, a još uvek ne znamo ko ide van igre?

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Kao i u slučaju Inferna, i Dust 2 će čekati neko vreme da se vrati u aktivnu rotaciju. Pakao je bio vraćen nakon Majora u Atlanti, pa će verovatno po oprobanom receptu Valve to uraditi i sa najigranijom Counter-Strike mapom.

Tipovalo se na razna imena, gotovo svim mapama se može naći razlog za redizajn, a mnogi igrači bi želeli da to bude Nuke.

Setimo se, mapa je pretpela veliki redizajn pre dve godine, ali izgleda da to nije bilo dovoljno da oživi. I dalje je veoma malo zastupljena na velikim turnirima, a npr. ekipa SK uvek banuje Nuke.

Neverovatan je podatak da je Nuke igran samo 4 puta od 131 mape koliko je odigrano na poslednja četiri velika događaja: EPL S6 Finals, BLAST Pro Series, IEM Oakland i EPICENTER. Postavlja se pitanje da li je sada prioritet zameniti mapu koja se ne igra, ili preurediti recimo Mirage/Cache koji su više zastupljeni, ili neku treću mapu?

Koje je vaše mišljenje, zašto profesionalne ekipe izbegavaju Nuke i da li mapu treba izbaciti iz aktivne rotacije i popraviti kritične delove mape?

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1

Istorija Counter-Strike mapa #5: Cobblestone

Stigla nam je Nova godina, nova nedelja, te i novi deo serijala o Counter-Strike mapama. I dok je vreme raspusta i odmora, imamo više vremena za igranje nama omiljenih igara, a nikada nije na odmet nešto i pročitati o njima. Ovoga puta pričamo o Cobblestone.

CS:GO petak 5.01. 17:14 Komentara: 6
strana 1 od 44 idi na stranu