Esports B92.net

CS:GO – Da li Nuke treba redizajnirati?

Redizajnirani Dust 2 skoro dva mesecna spremno čeka kraj “aut linije”, a još uvek ne znamo ko ide van igre?

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Kao i u slučaju Inferna, i Dust 2 će čekati neko vreme da se vrati u aktivnu rotaciju. Pakao je bio vraćen nakon Majora u Atlanti, pa će verovatno po oprobanom receptu Valve to uraditi i sa najigranijom Counter-Strike mapom.

Tipovalo se na razna imena, gotovo svim mapama se može naći razlog za redizajn, a mnogi igrači bi želeli da to bude Nuke.

Setimo se, mapa je pretpela veliki redizajn pre dve godine, ali izgleda da to nije bilo dovoljno da oživi. I dalje je veoma malo zastupljena na velikim turnirima, a npr. ekipa SK uvek banuje Nuke.

Neverovatan je podatak da je Nuke igran samo 4 puta od 131 mape koliko je odigrano na poslednja četiri velika događaja: EPL S6 Finals, BLAST Pro Series, IEM Oakland i EPICENTER. Postavlja se pitanje da li je sada prioritet zameniti mapu koja se ne igra, ili preurediti recimo Mirage/Cache koji su više zastupljeni, ili neku treću mapu?

Koje je vaše mišljenje, zašto profesionalne ekipe izbegavaju Nuke i da li mapu treba izbaciti iz aktivne rotacije i popraviti kritične delove mape?

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Istorija Counter-Strike mapa #4: Cache

Counter-Strike: Global Offensive nam je doneo mnogo novih stvari. Igra je dobila na širini, a sve to upotpunjeno je sjajno optimizovanim mapama. Neke od njih vuku svoje korene čak i pre 1.6, dok su neke postale popularne tek u poslednjoj verziji igre.

CS:GO sreda 27.12. 16:45 Komentara: 7
strana 1 od 12 idi na stranu