Esports B92.net

Major 2018: 100 Thieves doveo igrače Immortalsa

Organizacija 100 Thieves oformila je svoju CS:GO ekipu, i sklopila ugovore sa četiri bivša igrača Immortalsa, te će tako imati pravo učešća na Majoru u Bostonu naredne godine!

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Dešavanja vezana za turnir postaju sve interesantnija. Valve je nedavno objavio promenu sistema takmičenja, igrači PENTA tima igraju pod novom organizacijom Sprout, a poslednje vest je da će i igrači bivšeg Immortals-a igrati u Bostonu pod novom organizacijom.

Svi se sećamo drame koju su izazvali kNg, HEN1 i LUCAS1 u septembru ove godine. Brazilci su kasnili na zakazani meč, potom su izbačeni iz tima, a steel i boltz su pokušali da se sa novim igračima domognu Majora, ali su doživeli debakl već na startu.

Boltz je potom dobio poziv od ekipe SK da zameni felpsa (još uvek nije zvanično napustio tim), dok je steel otišao u Liquid.

Kontroverzna trojka je i dalje imala legendarni status, što znači da su mogli da se priključe novoj organizaciji i obezbede učešće na Majoru umesto Immortals. Organizacija 100 Thieves, koja je nedavno oformila i LoL ekipu, je ovde videla svoju šansu i sklopila ugovor sa njima. Roster je upotpunjen dolaskom fnx-a koji je gotovo celu godinu proveo na klupi Immortalsa, dok je peti igrač BIT koji je igrao za TeamOne.

Turnir je dosta dobio učešćem ove petorke, koja garantuje zanimljive mečeve, majstorske poteze i neizvesnost, a kako ekipa već duže vreme trenira zajedno verujemo da će u Bostonu prikazati dobru igru i, ko zna, možda opet stići do same završnice turnira.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Istorija Counter-Strike mapa #4: Cache

Counter-Strike: Global Offensive nam je doneo mnogo novih stvari. Igra je dobila na širini, a sve to upotpunjeno je sjajno optimizovanim mapama. Neke od njih vuku svoje korene čak i pre 1.6, dok su neke postale popularne tek u poslednjoj verziji igre.

CS:GO sreda 27.12. 16:45 Komentara: 7
strana 1 od 12 idi na stranu