Esports B92.net

Major 2018: 100 Thieves doveo igrače Immortalsa

Organizacija 100 Thieves oformila je svoju CS:GO ekipu, i sklopila ugovore sa četiri bivša igrača Immortalsa, te će tako imati pravo učešća na Majoru u Bostonu naredne godine!

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Dešavanja vezana za turnir postaju sve interesantnija. Valve je nedavno objavio promenu sistema takmičenja, igrači PENTA tima igraju pod novom organizacijom Sprout, a poslednje vest je da će i igrači bivšeg Immortals-a igrati u Bostonu pod novom organizacijom.

Svi se sećamo drame koju su izazvali kNg, HEN1 i LUCAS1 u septembru ove godine. Brazilci su kasnili na zakazani meč, potom su izbačeni iz tima, a steel i boltz su pokušali da se sa novim igračima domognu Majora, ali su doživeli debakl već na startu.

Boltz je potom dobio poziv od ekipe SK da zameni felpsa (još uvek nije zvanično napustio tim), dok je steel otišao u Liquid.

Kontroverzna trojka je i dalje imala legendarni status, što znači da su mogli da se priključe novoj organizaciji i obezbede učešće na Majoru umesto Immortals. Organizacija 100 Thieves, koja je nedavno oformila i LoL ekipu, je ovde videla svoju šansu i sklopila ugovor sa njima. Roster je upotpunjen dolaskom fnx-a koji je gotovo celu godinu proveo na klupi Immortalsa, dok je peti igrač BIT koji je igrao za TeamOne.

Turnir je dosta dobio učešćem ove petorke, koja garantuje zanimljive mečeve, majstorske poteze i neizvesnost, a kako ekipa već duže vreme trenira zajedno verujemo da će u Bostonu prikazati dobru igru i, ko zna, možda opet stići do same završnice turnira.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1

Istorija Counter-Strike mapa #5: Cobblestone

Stigla nam je Nova godina, nova nedelja, te i novi deo serijala o Counter-Strike mapama. I dok je vreme raspusta i odmora, imamo više vremena za igranje nama omiljenih igara, a nikada nije na odmet nešto i pročitati o njima. Ovoga puta pričamo o Cobblestone.

CS:GO petak 5.01. 17:14 Komentara: 6
strana 1 od 44 idi na stranu