Rain sasuo kišu metaka na fnatic, FaZe u finalu!

Evropski tim FaZe je u polufinalu pobedio fnatic, i postao prvi finalista ESL Pro Lige!

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 09.12.2017.

19:52

Rain sasuo kišu metaka na fnatic, FaZe u finalu!

Karriganova ekipa je posle promena u rosteru par meseci igrala odlično, a potom je usledio pad u igri. Međutim, čini se da su odlučni da godinu završe u dobrom svetlu i skinu SK sa 1. mesta HLTV rang liste.

Na putu ka tom cilju ekipa fnatic je bila jedna od prepreka, ali je ona lako preskočena. FaZe je lako sa 2:0 savladao Šveđane, po mapama Mirage 16:7 i Overpass 16:10. Najbolji u pobedničkoj ekipi bili su rain i NiKo, dok su se kod fnatica borili flusha i Lekr0.

Mirage [16:7 FaZe]

KRIMZ-ova ekipa je bolje otvorila prvu mapu. Osvojili su A sajt sa svih 5 preživelih, a lako došli i do 3:0. FaZe je uzvratio u full buy rundi, a već u sledećoj je usledio reset, iako je NiKo napravio 3 fraga, Lekr0 je rešio 1v2 situaciju – 4:1 za fnatic. Usledila je eko runda, gde je tek po koji igrač imao bolji pištolj, ali to nije smetali NiKu i rainu da dobiju rundu. Timovi su potom bili izjednačeni, a pri rezultatu 6:6 rain je napravio odlična 3 fraga na rampi što je pomoglo njegovom timu da povede. Do kraja poluvremena je bio dobar i GuardiaN koji je sa 3 fraga AWP-om na midu odveo tim na 9:6.

FaZe je napao A sajt u drugoj pištolj rundi, a u ritejku su bili nemoćni Lekr0 i flusha. Prednost je rasla, a došlo se i do 14:7. NiKo i karrigan su bili fenomenalni u 3v5 situaciji i doneli timu 8 vezanih šansi za pobedu. Napadom na A sajt i mid, već prva je iskorišćena – 16:7.
Overpass [16:10 FaZe]

FaZe je napravio 2 brza fraga, međutim, Lekr0 je preokrenuo situaciju, a olof je ostao u 1v3 situaciji. Napravio je dva fraga, a potom je igrao igre mačke i miša sa flushom, koji ga je nadmurdrio deaktivravši C4 na prvu, dok je olof mislio da flusha fejkuje. Već u prvoj full buy rundi, FaZe se napadom na A sajt upisao na tabelu. Na 2:2 olof je izgubio još jednu bitku protiv bivših saigrača, ovoga puta je lukaviji bio JW. Ipak, to nije smetalo njegovom timu da započne niz i pobegne na 7:3. Lekr0 i JW su potom bili dobri na A i B sajtu, pa su Šveđani prišli na 7:6, a FaZe je u poslednje dve runde napao B, jednom je NiKo sprečio ritejk, dok je u drugoj Lekr0 zaustavio protivnike još kod monstera – 8:7 za FaZe.

Drugo poluvreme je započeo Rain, koji je bio i glavni faktor istog. Norvežanin odigrao agresivno na dugom i pokupio 3 fraga USP-om za 9:7. Usledio je odličan force fnatica za reset protivnika. Na 9:9 Golden je pokazao kako se puca Galilom jer je napravio ace iz konektora, 10:9 za fnatic. Već u sledećoj rain iz toaleta vezuje Goldena i KRIMZ-a i pravi dobru priliku za egal koji je uskoro usledio. NiKo je dobio KRIMZ-a 1v1 za prednost, a rain je opet iz toaleta bio sjajan, ubio je 4 full buy protivnika. Ekonomski oslabljen protivnik nije imao šanse, na B je zablistao karrigan, a poslednji udarac fnaticu zadao je GuardiaN koji je AWP-om ubio trojicu na dugom, uz asistenciju sjajnog raina.

Pobedom, FaZe odlazi u finale ESL Pro Lige Sezone 6 koji je na programu sutra od 16 časova. Ime protivnika evropski tim će saznati nakon završenog meča SK – Misfits koji je trenutno u toku.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: