Esports B92.net

CS:GO – Dignitas otpustio tri igrača

Nakon ne tako uspešne godine, ekipe Dignitas rešila je da uvede neke promene u svom rosteru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Organizacija je rešila da raskine ugovore sa loWel, fox i jkaem. U zvaničnoj izjavi, tim je izjavio da pokušava da nađe petorku koja će se dobro uklopiti zajedno. Poslednji veliki internacionalni turnir na kome je učestvovala ova ekipa je Offline Main Kvalifikacije za Major u Krakovu, koji su završili neuspešno.

U trenutnom rosteru su sada samo cromen i RUBINO, kao i trener zEVES. Rubino trenutno nosi dres Astralisa, jer Norvežanin menja dev1ce-a do kraja godine.

Što se danske ekipe tiče, Xyp9x, dupreeh i Kjaerbye imaju ugovore do 1. jaunara, pa možda upravo RUBINO dođe na mesto nekog od njih, ukoliko se dobro pokaže u decembru.

Dignitas je najavio da će uskoro okupiti petorku, a za sada nije poznato da li će doći tri igrača kao zamene, ili će organizaciju napraviti potpuno novu petorku.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

Istorija Counter-Strike mapa #4: Cache

Counter-Strike: Global Offensive nam je doneo mnogo novih stvari. Igra je dobila na širini, a sve to upotpunjeno je sjajno optimizovanim mapama. Neke od njih vuku svoje korene čak i pre 1.6, dok su neke postale popularne tek u poslednjoj verziji igre.

CS:GO sreda 27.12. 16:45 Komentara: 7
strana 1 od 12 idi na stranu