Esports B92.net

CS:GO – Dignitas otpustio tri igrača

Nakon ne tako uspešne godine, ekipe Dignitas rešila je da uvede neke promene u svom rosteru.

Bogdan Đurić KlanRUR
Podeli

Organizacija je rešila da raskine ugovore sa loWel, fox i jkaem. U zvaničnoj izjavi, tim je izjavio da pokušava da nađe petorku koja će se dobro uklopiti zajedno. Poslednji veliki internacionalni turnir na kome je učestvovala ova ekipa je Offline Main Kvalifikacije za Major u Krakovu, koji su završili neuspešno.

U trenutnom rosteru su sada samo cromen i RUBINO, kao i trener zEVES. Rubino trenutno nosi dres Astralisa, jer Norvežanin menja dev1ce-a do kraja godine.

Što se danske ekipe tiče, Xyp9x, dupreeh i Kjaerbye imaju ugovore do 1. jaunara, pa možda upravo RUBINO dođe na mesto nekog od njih, ukoliko se dobro pokaže u decembru.

Dignitas je najavio da će uskoro okupiti petorku, a za sada nije poznato da li će doći tri igrača kao zamene, ili će organizaciju napraviti potpuno novu petorku.

Izvor: KlanRUR

CS:GO

CS:GO – Top 20 HLTV 2017. (drugi deo)

HLTV uveliko nastavlja sa izbacivanjem rang liste najboljih igrača 2017. godine, naredna četiri mesta su obasjana danskom zastavom, a smatra se da će se ista zastava videti i pri dnu ovogodišnje liste.

CS:GO četvrtak 11.01. 16:54 Komentara: 0

CS:GO – HLTV počeo sa rangiranjem igrača za 2017.

Vodeći CS portal HLTV je počeo sa objavljivanjem top 20 igrača za 2017. godinu. Najbolji igrač prošle godine bio je Brazilac Marselo “coldzera” David, koga je odmah pratio sunarodnik i saigrač – Gabriel “FalleN” Toledo, a na trećem mestu se našao Danac Nikolaj “device” Ric. Ovogodišnja lista će verovatno izgledati slično, jer će se brazilska i danska zastava najviše videti pri kraju liste.

CS:GO utorak 9.01. 11:18 Komentara: 1
strana 1 od 44 idi na stranu